Tandarts Altenhof verhuist naar Azelosestraat
06-07-2018
VROEGERE PAND VAN ARCON BIEDT MEER RUIMTE VOOR SPECIALISMEN

Tandarts Altenhof verhuist naar Azelosestraat

ADVERTORIAL. Over enkele maanden verhuist Tandartspraktijk Altenhof van de Parallelweg 9 in Borne naar de Azelosestraat 25. In het pand vlak over het spoor waar voorheen Arcon gevestigd was krijgt de praktijk aanmerkelijk meer ruimte om de diverse specialismen onder te kunnen brengen. Het team van tien mensen biedt onder andere services op het gebied van tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie, implantologie en preventie. Daarnaast beschikt Altenhof over een eigen tandtechnisch laboratorium.

 

Twee locaties niet ideaal

Op dit moment heeft de praktijk twee vestigingen: één in Borne en één in de Hasseler Es in Hengelo, Dental4Twente. “Eigenlijk is dat voor niemand fijn geweest”, zegt tandarts Stefan Altenhof. “De mogelijkheden voor het plannen van een afspraak op een bepaalde gewenste dag was voor de patiënten beperkt, omdat de tijd over de twee vestigingen verdeeld werd."

 

"Ik wil echt mijn excuus aanbieden voor het feit dat ik dat mijn patiënten vier jaar lang heb aangedaan en ik ben oprecht dankbaar dat onze patiënten ons desondanks trouw gebleven zijn. Dit geldt zowel voor de patiënten in Borne, alsmede voor de patiënten in Hengelo.”

 

Optimale service

Door te kiezen voor één locatie is de service beter te optimaliseren. “We staan dan weer vijf dagen per week voor de patiënten paraat en verder zullen ze het gemak ervaren van alle specialismen onder één dak.” Dat de keuze voor die ene locatie op Borne zou vallen, was snel duidelijk. “De mensen in Borne staan meer open voor innovatieve behandelingen en nieuwe materialen, bijvoorbeeld voor implantaten”, is de ervaring van Altenhof. “De band met mijn patiënten hier in Borne is heel plezierig.”

 

Verhuizing in het najaar

Het pand aan de Azelosestraat moet eerst grondig verbouwd worden. De benedenverdieping en een deel van de bovenverdieping zullen helemaal worden aangepast en gemoderniseerd. De zeven behandelruimtes krijgen een strakke en moderne uitstraling. De verbouwing wordt meteen aangegrepen om duurzame maatregelen te nemen, zoals de installatie van een warmtepomp en het aanbrengen van zonnepanelen op het pand.

 

Wanneer de verbouwing precies klaar zal zijn en de verhuizing zijn beslag kan krijgen is nog niet helemaal duidelijk. Het zal in ieder geval ergens in het komende najaar zijn. De praktijk aan de Parallelweg blijft zolang geopend en mensen kunnen daar ook terecht voor eventuele vragen of opmerkingen.

 

Meer informatie over Tandartspraktijk Altenhof op www.altenhof.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Helmie Rensen — 09 jul 2018
Fijn, dat je dan weer op alle dagen afspraken kunt maken!
Ik wens jullie heel veel succes in het nieuwe pand en hoop nog lang (maar niet te vaak) van jullie diensten gebruik te kunnen maken! 😁

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van zijn Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023

Ook in 2024 werken als huishoudelijke hulp in...

ADVERTORIAL • Afgelopen jaar heeft de aanbesteding voor de Wmo huishoudelijke hulp...
14-12-2023