BVV Borne bekert verder
17-09-2018
WINST VAN 0-5 OP FC ARAMEA MET VIER TREFFERS VAN MARTIJN HOFMAN

BVV Borne bekert verder

BVV Borne bekert nog even door. In Enschede werd FC Aramea met 0-5 opzijgezet. Daar zag het er in de eerste helft nog niet naar uit, maar na de rust konden de Bornenaren toch het verschil maken. Martijn Hofman was tegen FC Aramea de grote man door vier treffers voor zijn rekening te nemen.

 

De thuisploeg had er overduidelijk zin in, ging vol de duels in en hanteerden een hoog afjaag tempo. Toch was het BVV Borne dat in de elfde minuut de eerste kans kreeg toen Sander Toebes de diepte werd ingestuurd. In de 23ste minuut was het FC Aramea dat dicht bij een treffer was, maar Sander Post kon de bal tot corner verwerken. Dit was het laatste gevaar van de thuisploeg, die er conditioneel langzaam doorheen leek te zitten. Borne verzuimde echter het baltempo te verhogen.

 

Hoger tempo na rust

Na rust speelden de geelzwarten een betere wedstrijd en dat is een compliment waard. De geboden ruimte werd nu wel benut en BVV Borne speelde in een hoger tempo dan in het eerste bedrijf. In de zestigste minuut legde Pieterson de bal met gevoel achter de verdediging, waar Wesley Assink klaarstond om bekwaam af te ronden: 0-1 en de ban leek gebroken. In de 65ste minuut kwamen de Bornenaren zelfs op 0-2. Vanaf de middenlijn belandde de bal via meerdere schijven bij Pieterson, die met een mooie voetbeweging Martijn Hofman alleen voor de keeper zette. Hofman bleef rustig genoeg en schoof de bal rechts langs de keeper.

 

En toen ging het snel. In de 66ste minuut noteerde Hofman ook de 0-3 na een combinatie met Sander Toebes. Twee minuten later maakte de lange Hofman ook de 0-4. FC Aramea kwam er niet meer uit en was ook niet bij machte om balbezit te houden. In de 86ste minuut besloot Martijn Hofman ook de 0-5 binnen te schieten en daarmee zijn aandeel op vier treffers te brengen. Met dit fraaie resultaat heeft BVV Borne de knockout fase bereikt.

 

Volgende week begint de competitie, helaas is BVV Borne de eerste competitieronde vrij en zal het het goede gevoel nog vast moeten houden tot RSC een week later de tegenstander is.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024

BZSV pakt punt in spectaculair duel

Waar BZSV in de heenwedstrijd tegen SVV’91 in Enschede een goede eerste helft speelde en...
15-04-2024

NEO verliest in slotfase van FC Winterswijk

Met alweer een geblesseerde speler (Coen ten Tusscher) langs de kant speelde NEO zaterdagavond...
15-04-2024

Spelenderwijs je gitaar onder de knie krijgen?

ADVERTORIAL • Voor velen is het een droom: je favoriete nummer op je eigen gitaar kunnen...
12-04-2024

BZSV kansloos tegen SV Almelo

Op sportpark Ossenkoppelerhoek in Almelo was het zaterdagmiddag vanaf het eerste fluitsignaal...
08-04-2024