14-10-2018
Muzikale workshop met Carl Wittrock

OKT

14

Muzikale workshop met Carl Wittrock


De bekende dirigent en componist Carl Wittrock komt zondag 14 oktober naar Borne. Op uitnodiging van de Bornse Harmonie geeft Wittrock voor de tweede keer een muzikale workshop in Borne. Tijdens de workshop krijgen de leden van de harmonie gelegenheid om de werken van Wittrock te repeteren onder leiding van de componist zelf. Onder andere de nummers Antartica, Burgunde en Baron de Dedem zullen de revue passeren.

 

Carl Wittrock heeft, toen Borne 800 jaar bestond, speciaal hiervoor Burgunde 800 gecomponeerd. Naast vele werken die hij schreef kreeg Wittrock in 2013 de eervolle opdracht om een compositie te schrijven voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden

 

De workshop is (na aanmelding) ook toegankelijk voor muzikanten die geen lid zijn van de Bornse Harmonie, maar graag van de gelegenheid gebruik willen maken om nader kennis te maken met de muziek van Wittrock. Inmiddels hebben zich ruim 30 muzikanten aangemeld. Voor meer informatie: bornseharmonie@gmail.com

 

Met deze workshop zet de Bornse Harmonie een succesvolle traditie voort. Eerdere workshops werden geleid door Carl Wittrock, Peter Kleine Schaars, Jacob de Haan, Bert Appermont, Hans van der Heide, Kevin Houben en Jan van der Roost. Net als andere jaren belooft het een leuke en interessante middag te worden.

 

De workshop wordt om ongeveer 18.45 uur afgesloten met een gratis toegankelijk concert. U bent van harte welkom. De workshop vindt plaats in het Kulturhus van Borne.

 

terug naar agenda
 

file:html/cookies.inc.html}