‘Het gaat hard in de Bornsche Maten’
15 NOVEMBER INFORMATIEAVOND EUVERMAN & NUYTS OVER NIEUWBOUWPROJECTEN

‘Het gaat hard in de Bornsche Maten’

ADVERTORIAL. Er is veel belangstelling voor de nieuwbouwwoningen in de Bornsche Maten in Borne. In de onlangs bouwrijp gemaakte deelgebieden Eschwonen en De maten zijn de eerste projecten nu al volop in ontwikkeling. “De wijk is geliefd”, weet nieuwbouwadviseur Kristel Mulder van makelaar Euverman & Nuyts. “Niet zo gek, want de Bornsche Maten is kindvriendelijk, ruim opgezet, groen en centraal gelegen in Twente.” Belangstelling voor een nieuwbouwhuis is er vanuit heel Twente, maar ook van wijkbewoners die binnen hun eigen wijk een volgende stap in hun leven willen maken. “Als je er eenmaal woont, dan wil je blijkbaar niet meer weg!”, lacht Kristel.

 

Nieuw aanbod

De vraag is groot, maar met de nieuwe deelgebieden is er weer veel nieuw aanbod op de markt gekomen. “Afgelopen jaar hebben we gigantisch veel verkocht, maar er zijn nog wel enkele bouwnummers vrij en van een heel uiteenlopend aantal typen woningen, van tussenwoningen tot grote villa’s, is de verkoop nu gestart.” Reden voor Euverman & Nuyts om speciaal voor de nieuwbouwprojecten in de Bornsche Maten een informatieavond te houden op donderdag 15 november om 19.00 uur op het kantoor van de makelaar aan de Grotestraat 144.

 

Informatieavond 15 november

“Soms zien de mensen door de bomen het bos niet meer”, vertelt Kristel. “Er komt best veel op je af als je een nieuwbouwhuis koopt. Welke meerwerkopties kies je? Behoud je de huidige indeling? Welke mogelijkheden zijn er voor de financiering? We willen zo goed mogelijk uitleggen welk proces je ingaat en een realistisch beeld geven van waar kopers mee te maken krijgen en waar ze rekening mee moeten en kunnen houden. Je kunt vaak alles meefinancieren. Dat weten veel mensen bijvoorbeeld niet. Het is heel belangrijk om goed geïnformeerd te worden.”

 

Tijdens de informatieavond zal Marcel van Dam van de SNS Banks te Borne alles vertellen over financieringsmogelijkheden en de voor- en nadelen daarvan. Kristel Mulder zal de belangstellenden meenemen in het proces en tips geven waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Het actuele aanbod van Euverman & Nuyts, in opdracht van ontwikkelaars Roosdom Tijhuis en VOF De Bongerd, wordt gepresenteerd en er bestaat de mogelijkheid om direct al een optie te nemen op een woning.

 

‘Spannend proces’

Een afspraak maken voor een vervolggesprek kan natuurlijk ook. “Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk en willen graag laagdrempelig zijn. Een nieuwbouwwoning kopen is een spannend proces. Daar komen best wat onzekerheden bij kijken en daar helpen we graag bij. Het voordeel van nieuwbouw is dat je het helemaal naar je eigen wensen kunt uitvoeren, je de eerste jaren geen onderhoud hebt en vanwege de duurzame bouw de energielasten laag zijn. Én je hebt een lange periode om te fantaseren en te dromen over de inrichting van jouw eigen huis!”

 

Voor de informatieavond op 15 november is opgave noodzakelijk. Dat kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@euvermannuyts.nl. De avond begint om 19.00 uur. Locatie: Grotestraat 144, Borne.

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Een vriendinnetje voor Oeki

Toen Martin Velten op 4 april officieel afscheid nam als wethouder van de gemeente Borne vroeg...
18-04-2024

Verenigingsman Erik Rouhof overleden

In de nacht van dinsdag op woensdag is Erik Rouhof overleden. De verenigingsman pur sang wist...
17-04-2024

Feestelijke ingebruikname derde duofiets

Donderdag werd de derde duofiets van Fietsmaatjes in gebruik genomen door wethouder Michael...
13-04-2024

‘De straat is té mooi’

Sinds twee weken is het nieuwe stuk F35 vanaf de Azelosestraat tot aan de Oonksweg gereed en...
12-04-2024

De ‘kers op de taart’ in de Bornsche Maten

Het is een project van lange adem geweest. Al vanaf 2006 wordt er gesproken over...
11-04-2024

Brand in de afzuigkap

Tegen 18.00 uur woensdag werd de brandweer opgeroepen voor een melding aan de Struisgras. Ter...
10-04-2024