23-12-2018
Kerstconcert Borns Kleinkoor

DEC

23

Kerstconcert Borns Kleinkoor


Op zondagmiddag 23 december geeft het Borns Kleinkoor weer haar jaarlijkse Kerstconcert. Vanwege de groeiende belangstelling geeft het koor zelfs twee concerten op deze middag, zowel om 14.00 uur als om 16.00 uur.

 

Dit Kerstconcert van het Borns Kleinkoor is inmiddels een traditie geworden binnen de Bornse en omliggende gemeenschap. Voor menigeen is dit concert het begin van ‘op weg zijn naar Kerst’.

Ook dit jaar belooft het een sfeervolle zondagmiddag te worden. Naast enkele traditionele Nederlandse kerstliederen zijn er ook mooie nieuwe en verrassende liederen uit verschillende landen aan het repertoire toegevoegd.

 

Samen met de zeer inspirerende dirigent Bram van der Beek is de afgelopen maanden hard en met veel plezier geoefend. Het koor hoopt u de muzikale en vocale ontwikkeling te kunnen laten horen.

Het wil u laten zien, horen en voelen dat het Borns Kleinkoor een enthousiast mannenkoor is waarin zowel plaats is voor traditie als vernieuwing. Het koor hoopt dit alles in dit kerstconcert uit te dragen te midden van de bijzondere omgeving van de prachtige Oude Kerk. De begeleiding is in handen van pianist Rob van Doorn.

 

Voor dit concert heeft het koor de samenwerking gezocht met de jonge harpiste Emma Finkers.

Dit jaar heeft in het teken gestaan van de samenwerking met jonge talentvolle zangers en zangeressen. Zij mogen bij dit concert dus niet ontbreken en zullen ook enkele liederen ten gehore brengen.

 

De concerten vinden plaats in de Oude Kerk in Borne en beginnen om 14.00 uur en om 16.00 uur.

De voorverkoop is inmiddels gestart. De toegangskaarten kosten € 10,00 (voor kinderen tot 12 jaar € 5,00) en zijn te verkrijgen bij de VVV Borne en bij Herman Dankaart (06-39250590). Indien nog voorradig voor aanvang van het concert in de kerk.

 

Het is raadzaam om de kaarten tijdig te reserveren. Het aantal plaatsen in de Oude Kerk is beperkt en vorige concerten waren al snel volledig uitverkocht.

Voor meer informatie: www.bornskleinkoor.nl

 

Bekijk ook onze special Feestmaand december, met nog meer sfeervolle evenementen in de gezelligste maand van het jaar.

 

terug naar agenda
 

file:html/cookies.inc.html}