18-01-2019
Sportgala Borne

JAN

18

Sportgala Borne


Het 'Sportgala Borne' is een evenement dat goed is voor het imago van de Bornse verenigingen en positief bijdraagt aan 'de sport' in Borne in het algemeen. Om te komen tot de verkiezing van sporttalent, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en/of sportploeg zijn de sportverenigingen een onmisbare schakel. Sporters beoefenen hun sport vrijwel altijd in verenigingsverband en dus heeft het technisch kader van de clubs prima zicht op de geleverde prestaties.

De vraag van de Commissie Sportgala Borne is of er binnen jouw sportvereniging een sporter of (jeugd)sportploeg is die de titel sporttalent, jeugdsportploeg, sportman, sportvrouw en/of sportploeg verdient. Wil je iemand voordragen voor nominatie? Je kunt via deze site jouw favoriete sporter of sportploeg voordragen. De selectiecommissie van het sportgala Borne zal uiteindelijk beslissen of de voordracht voor nominatie in aanmerking komt.

Wat is er nieuw aan het sportgala 2018?
In tegenstelling tot eerdere jaren zal er niet alleen aandacht zijn voor de genomineerden en winnaars, maar voor ALLE kampioenen. Waarom? Elke kampioen verdient aandacht voor de prestaties van afgelopen jaar. We verheugen ons op een PARADE DER KAMPIOENEN waarbij zij ook een gepast aandenken krijgen voor hun prestaties. LET OP: Kampioenen dienen zich, net zoals een voorstel voor genomineerde, aan te melden.

 

Meer informatie: www.sportgalaborne.nl

 

Locatie: Kulturhus Borne

 

terug naar agenda
 

file:html/cookies.inc.html}