27-10-2019
Kultur in Hs - 5 jarig jubileum

OKT

27

Kultur in Hs - 5 jarig jubileum


De 5e editie van het Bornse Huiskamerfestival, Kultur in Hûs, wordt een jubileum editie vol verrassingen!

Borns huiskamerfestival ‘’Kultur in Hûs’’ is een mix van muziekgenres. Talent met Twentse roots laat zien wat het in huis heeft. De keuze is heerlijk divers: van swingende jazz tot klassiek piano, van melancholische liedjes tot vrolijke deuntjes. Festivalgangers stellen van tevoren hun eigen programma samen door uit de 8 optredens er 3 te kiezen. De organisatie probeert hier bij de indeling dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Het 4e optreden zal een verrassing worden! Men kan zich natuurlijk ook helemaal laten verrassen!

Fietsend door de gezellige straatjes van Borne bezoeken festivalgangers vier knusse huiskamers, met vier verschillende optredens van ongeveer 30 minuten. Aansluitend vindt de grande finale plaats in het gezellige Hûskamertheater van Kulturhus Borne: alle 8 acts treden dan nog een keer op met een nummer, terwijl het publiek wordt getrakteerd op een hapje en een drankje.

Nestel u ook gezellig in één van de huiskamer van inwoners van Borne. Zij stellen tijdens dit festival hun huiskamer ter beschikking als podiumplaats.

Een kaartje kost slechts een tientje. De kaartverkoop start na de zomer.
We zijn druk aan het programmeren.
Hou deze pagina in de gaten!

 

terug naar agenda