EBS airdomes en tenten op De Veldkamp
18-03-2019
JONG GROEIEND BEDRIJF IN PROMOTIEMATERIALEN

EBS airdomes en tenten op De Veldkamp

Het is nog een beetje modderig voor de deur van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw aan de Burenweg op bedrijventerrein De Veldkamp. De bestrating is nog niet af en met de regen van de afgelopen dagen is het zowat slootje springen om in de nieuwe showroom te kunnen komen van EBS Event & Brand structures. Eigenaar Jeroen Pool kan er wel om lachen. “Eigenlijk zouden we pas per 1 april verhuizen, maar we konden niet langer wachten.”

 

Dicht bij huis

Zeven jaar geleden startte de nu 27-jarige ondernemer met zijn bedrijf in promotiematerialen. Na een voorzichtig begin in Eibergen en een tussenstap in Hengelo koos Jeroen voor het bedrijventerrein in Borne, niet in de laatste plaats omdat de eigenaar op loopafstand van de Burenweg woont en werk zo makkelijk te combineren is met een jong gezin. Daarnaast trok de goede ontsluiting van de locatie, waardoor klanten het bedrijf eenvoudig kunnen bereiken via de snelwegen.

 

‘Toeval en lef hebben’

Jeroen Pool begon zijn avontuur met beachflags. “We wisten een order binnen te slepen voor de DJ showcase van Sander van Doorn tijdens Ultra Musical Festival in Miami. Het was een beetje toeval en vooral veel lef hebben. Dat leverde zoveel gave foto’s op (bovenste foto in de tekst)! Daarna zijn we heel hard gegroeid.” Het assortiment breidde uit met bedrukte tenten, voornamelijk voor beurzen en evenementen. Bedrukte easy-up tenten, maar ook innovatieve opblaasbare airdomes (video onder). “Ik had een keer zoiets gezien op een markt en ben toen gaan zoeken naar iemand die het kon produceren.” Die werd gevonden in Duitsland.

 

Airdomes

De airdomes worden volledig aangepast aan de wensen van de klant. “We doen het grafisch ontwerpen helemaal zelf en maken een video waarmee we de klanten helemaal wegblazen! Daar ligt onze kracht.” En die klanten zijn heel verschillend, van kleine zelfstandigen tot prestigieuze bedrijven als voetbalclub AZ, Gardena, Intersport, Mazda, Volvo Frankrijk en Porsche. “We werken gewoon voor hele leuke bedrijven!”

 

Toekomst

Bij EBS werken nu drie mensen, binnenkort vijf. Plannen voor de toekomst zijn er voldoende. “Met airdomes zijn we bijna marktleider. We denken nu na over integratie van modulaire zonnepanelen. Daarmee zou het product zichzelf kunnen opblazen en daarnaast bijvoorbeeld als oplaadpunt voor mobiele telefoons op een festival kunnen dienen.” Ook is er een begin gemaakt met het verhuren van de opblaasbare tenten. “Airdomes met mobiel bedienbare verlichting, die helemaal van kleur kunnen veranderen. Heel gaaf voor bruiloften of exclusieve feesten!” (AJ)

 

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
Frank — 18 mrt 2019
Jeroen, welkom terug in Borne. Succes op je nieuwe locatie.

 

 

Huisarts Paul van Buuren zwaait af

Na 35 jaar als huisarts in Borne te hebben gewerkt neemt Paul van Buuren op 27 maart afscheid...
12-03-2024

Jeugdige slopers gaan los in Jan Ligthartschool

Donderdagmiddag tussen kwart over drie en vier uur stonden de deuren van de Jan Ligthartschool...
15-02-2024

Herontwikkeling locatie Jan Ligthart definitief...

Nadat er verschillende plannen voor de herontwikkeling van Het Wooldrik om verschillende redenen...
10-01-2024

Bert Bosman neemt afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt

Vorige week nam Bert Bosman afscheid van ‘zijn’ Borne Werkt. In 2016 was hij de...
31-12-2023

Juf Gerrie na 45 jaar met vervroegd pensioen

Vandaag, 19 december, heeft juf Gerrie Oude Lenferink na een carrière van maar liefst 45...
19-12-2023

Ook in 2024 werken als huishoudelijke hulp in...

ADVERTORIAL • Afgelopen jaar heeft de aanbesteding voor de Wmo huishoudelijke hulp...
14-12-2023