26-04-2019
Koningsavond met pianospektakel

APR

26

20.00 Koningsavond met pianospektakel


Voor de tweede keer in de geschiedenis wordt de avond voor Koningsdag in Borne groot feest. En dit jaar wordt Koningsavond in Melbuul’n Dorp wel heel bijzonder, want Dokter en de Heer staan op het podium. Dat mag je niet missen!

 

In 2018 had Borne de primeur met de allereerste editie van Koningsavond in Melbuul’n Dorp. Mede dankzij het optreden van Headline was dat zo’n groot succes dat het Oranjecomité Borne geen moment getwijfeld heeft: dit jaar moet het nog spectaculairder. Dus ging de organisatie, samen met de muzikale vrienden van Stedelijk Orkest Borne, op zoek naar een artiest van topkwaliteit. En die is gevonden, want Dokter en de Heer staat garant voor een avond entertainment van de bovenste plank.

 

Het Dorsetplein is op 26 april dus het toneel van een grandioos pianospektakel. Met liefst vier muzikanten op het podium – waarvan twee op piano, een op drums en een op gitaar - en honderden dorpsgenoten op het plein! Meezingen is daarbij niet verboden. Sterker nog, probeer het maar eens te voorkomen. Want deze rasartiesten laten zoveel geweldige nummers klinken, dat niemand zich stil kan houden.

 

Bornse avond

Waar in veel grote steden tot diep in de nacht de muziek klinkt, wordt Koningsavond in Melbuul’n Dorp gekenmerkt door livemuziek en een gezellig horecaplein. Gewoon op z’n Borns dus: niet tot in de late uurtjes, maar wel met een drankje, een praatje en goede livemuziek. Koningsdag staat namelijk ook nog voor de deur, en ook dat wil je dit jaar niet missen. De horeca op het plein is natuurlijk in de vertrouwde handen van stichting De 3 Kearls. Waar zou Borne zijn zonder deze toppers?

 

De tweede editie van Koningsavond in Melbuul’n Dorp op 26 april wordt gehouden op het Dorsetplein en begint om 20.00 uur. Rond middernacht is het feest afgelopen, zodat iedereen de volgende ochtend weer fris is voor een prachtige Koningsdag.

 

terug naar agenda