Start verkoop 15 luxe appartementen
06-05-2019
AAN HET REEF IN DE BORNSCHE MATEN; INSCHRIJVEN VANAF 9 MEI 16.00 UUR

Start verkoop 15 luxe appartementen

ADVERTORIAL • Aan Het Reef in Borne, in nieuwbouwwijk de Bornsche Maten, realiseert Janssen de Jong Projectontwikkeling twee appartementencomplexen van 15 koopappartementen en 27 huurappartementen. De verkoop van de 15 luxe koopappartementen start op donderdag 9 mei vanaf 16.00 uur. Medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling en de makelaars van Nieuw Wonen Twente ontvangen geïnteresseerden dan tot 17.30 uur op locatie ‘De Veste’ aan de H.F. Roetgerinklaan 1 in Borne. Tijdens dit evenement verkrijgt u middels een verkoopbrochure en tekeningen van de appartementen een duidelijk beeld van het project.

 

Ligging

De twee appartementencomplexen zijn gelegen aan Het Reef, nabij de hoofdtoegang van de wijk Bornsche Maten. De twee complexen zijn gesitueerd in een fraaie groene setting, met tussen- en naastgelegen wadi's en bestaande bomen. Het privégedeelte - gebouw en buitenterrein - van de appartementencomplexen wordt omzoomd door een groene haag. Het parkeren van de beide complexen is gesitueerd aan de voorzijde, aan Het Reef.

 

De twee appartementencomplexen bestaan uit respectievelijk vier en vijf bouwlagen (begane grond en drie of vier verdiepingen). In het appartementencomplex gelegen aan de oostzijde met vier bouwlagen worden 15 koopappartementen gerealiseerd. De appartementen variëren in een grootte van 80 tot 107 m². In het complex aan de westzijde, dat uit vijf bouwlagen zal bestaan, worden 27 huurappartementen gerealiseerd. De appartementen kenmerken zich aan het ruime balkon van circa 15 m², de hoge kwaliteit van afwerking en de energiezuinige maatregelen door middel van zonnepanelen en warmtepompen.

 

Interesse?

Hebt u interesse in één van de appartementen? Dan kunt u zich vanaf 9 mei 16.00 uur inschrijven voor uw favoriete bouwnummer op www.oost-esch.nl. De inschrijfperiode sluit uiterlijk op maandag 20 mei 12.00 uur. In diezelfde week vindt een toewijzing van de appartementen door de gemeente Borne plaats.

 

Nieuw Wonen Twente probeert zoveel mogelijk mensen de appartementen van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streeft daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de appartementen. Als meerdere mensen hun voorkeur voor hetzelfde appartement hebben aangegeven, wordt het appartement toegewezen aan de kandidaten die het hoogst op de gemeentelijke ranglijst van woningzoekenden staan.

 

Het streven is om in de tweede helft van 2019 te starten met de bouw van de appartementen. Dit alles is natuurlijk sterk afhankelijk van de verkoop van de appartementen en de planning van de bouwwerkzaamheden.

 

Op de hoogte blijven van dit project? Like dan de Facebookpagina @appartementenoostesch.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Smartfloor meet risico om te vallen

“Een enkelband … Dat ik dat op mijn leeftijd nog mag meemaken”, grapte de...
13-03-2024

Chaos aan de Oonksweg

Sinds maandag voerde Enexis reguliere werkzaamheden uit aan de Oonksweg. Daarvoor was een...
01-03-2024

Stichting zoekt onderdak voor vluchtelingen

Afgelopen zaterdag was het precies twee jaar geleden dat de oorlog uitbrak in Oekraïne. Al...
29-02-2024

Coaching en begeleiding bij verlies en rouw

ADVERTORIAL • Sinds mei 2023 heeft praktijk ‘Verbinding’ in Borne de deuren...
27-02-2024

Hondenkar, vertrouwd straatbeeld in Borne

Het idee van een op wielen rijdend voertuig om goederen of mensen in te vervoeren, stamt uit de...
23-02-2024

‘Dit wil je niet meemaken’

‘Aan de Ambachtstraat kunnen we de wereld aan’, zei Peter Korf in september vorig...
22-02-2024