15-07-2019 t/m 19-07-2019
De Sjop!

JUL

15

JUL

19

12.00 De Sjop!


Tijdens de verbouwing van het Kulturhus, zit ook het Jongerenwerk op een andere locatie: midden in Borne, in een leegstaand winkelpand. Dit pop up jongerencentrum is the place to be om verveling weg te werken deze zomer. Van 15 juli t/m 30 augustus, kunnen jongeren vanaf 12 jaar maandags t/m vrijdags terecht van 12.00-18.00 uur aan de Nijstad 52.

De Sjop! zit aan de Nijstad, heeft een vrije inloop en is een doe-plek. Na afloop kun je er lekker samen ontspannen. Er is een grote tafel; om te kletsen, ontmoeten, dingen doen, chillen.

Ook is er een Sjop-programma, zoals:
doorlopende work-Sjops

  • de Sjop-wall: een ideeen-muur waar jongeren hun zogenaamde Sjop-tegeltje kunnen ophangen. Jongeren kunnen op een Sjop-tegeltje hun wensen zetten: anti- vervelingsideeen, waar hebben ze zin qua activiteiten, of misschiein wel ideeen en wensen voor hun toekomst in Borne. Aan het eind van de zomer hangt de Sjop-wall vol ideeen
  • gezellige thema-weken
  • voorlichtingsavonden


De naam verwijst naar winkel en winkelcentrum. Shoppen is iets wat we allemaal graag doen; een aangename en actieve bezigheid :-) Een JOP = Jongeren Ontmoetings Punt. De S is van Summer en Summerschool; de laatste is ook een ontmoetingsplek om leuke dingen te doen. En De Sjop! is alles behalve een Saaie jop.

Kortom, de Sjop! is een actief, doe-centrum (inclusief gave work-Sjops), met een aansprekende programmering. Dus: kom ook Sjoppen, er is leuk werk aan (in) de winkel, wie weet ontdek je nog een onbekend talent bij jezelf.

 

terug naar agenda