28-08-2019
Rondleiding Oud Borne

AUG

28

14.00 Rondleiding Oud Borne


Ook in augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne volgen. U hoeft zich voor deze activiteiten niet van te voren aan te melden.

 

De rondleiding is tweemaal per week, op woensdag en op zondag (met uitzondering van 21 en 25 augustus in verband met de Melbuul'ndagen). Meldt u zich om 14.00 uur op het Dorsetplein bij de fontein. De gids staat daar op u te wachten! De rondleiding duurt zo'n 1,5 uur. Na afloop kunt u in het Bussemakerhuis terecht voor een kop koffie of thee. De rondleiding geschiedt o.l.v. een gids die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien. De kosten bedragen vijf euro per persoon, incl. koffie/thee.


Het is altijd mogelijk een rondleiding door Oud Borne op maat én op afspraak te doen. Mocht u specifieke belangstelling hebben voor de oude toren en de gewelven dan horen we ook dat graag. Boeken kan via de website www.gidsenoudborne.nl of via de VVV Borne (074 265 7200).

 

terug naar agenda