19-08-2019 t/m 23-08-2019
De Sjop!

AUG

19

AUG

23

12.00 De Sjop!


Tijdens de verbouwing van het Kulturhus zit het Jongerenwerk op een andere locatie: midden in Borne, in een leegstaand winkelpand aan de Nijstad 52. Dit pop up jongerencentrum is the place to be om verveling weg te werken deze zomer. Tot en met 30 augustus kunnen jongeren vanaf 12 jaar er 's maandags t/m vrijdags terecht vanaf 12.00 uur.

De Sjop! zit aan de Nijstad heeft een vrije inloop en is een doe-plek. Na afloop kun je er lekker samen ontspannen. Er is een grote tafel: om te kletsen, ontmoeten, dingen doen, chillen.

Ook is er een Sjop-programma, zoals:

  • doorlopende work-Sjops
  • de Sjop-wall: een ideeen-muur waar jongeren hun zogenaamde Sjop-tegeltje kunnen ophangen. Jongeren kunnen op een Sjop-tegeltje hun wensen zetten: anti- vervelingsideeen, waar hebben ze zin qua activiteiten, of misschiein wel ideeen en wensen voor hun toekomst in Borne. Aan het eind vd zomer hangt de Sjop-wall vol ideeen
  • gezellige thema-weken
  • voorlichtingsavonden.


De naam verwijst naar winkel en winkelcentrum. Shoppen is iets wat we allemaal graag doen; een aangename en actieve bezigheid :-) Een JOP = Jongeren Ontmoetings Punt. De S is van Summer en Summerschool; de laatste is ook een ontmoetingsplek om leuke dingen te doen. En De Sjop! is alles behalve een Saaie jop.

Kortom, de Sjop! is een actief, doe-centrum (inclusief gave work-Sjops), met een aansprekende programmering. Dus: kom ook Sjoppen, er is leuk werk aan (in) de winkel, wie weet ontdek je nog een onbekend talent bij jezelf.

 

terug naar agenda