Ongeval met fiets en pizzakoerier
30-07-2019
AMBULANCE PAS NA HALF UUR TER PLAATSE

Ongeval met fiets en pizzakoerier

Aan de Stroom-Eschlaan, ter hoogte van de Rogge, vond dinsdagmiddag een ongeval plaats waarbij een fietster en een pizzakoerier op de fiets betrokken waren. De vrouw kwam ten val, met letsel tot gevolg. Omstanders probeerden de pizzakoerier te wijzen op het ongeval, maar zonder succes, hij reed verder. Vervolgens werden de hulpdiensten gealarmeerd. Pas na een half uur was een ambulance ter plaatse die zich om de vrouw kon bekommeren en haar naar het ziekenhuis vervoerde.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Fredy Staudt — 31 jul 2019
Lekker makkelijk om te zeggen dat de ambulance pas naar een half uur kon komen. Misschien wel handig om te vragen als journalist zijnde waarom dat dat kwam. Drukte bijvoorbeeld omdat iedereen meteen een ambulance nodig denkt te hebben bij het minste of geringste? Maar dat zal wel aan mij liggen
Paul Cohn — 31 jul 2019
Al in 2015 stelde drs. Jaap de Wolf voor (toen nog GGD-IJsselland adviseur “Gezonde Leefomgeving”) bij presentatie van de luchtkwaliteit in Borne de hele bebouwde kom tot 30 km/u zone te maken, zoals die al jaren bestaat in Stad-Delden.
De Bornse raadsleden grinnikten maar wat en lijken snelheid nog stééds belangrijker te vinden dan gezondheid en veiligheid.
G.J. ter Beke — 31 jul 2019
Als ik zie met hoeveel zorg, aandacht en professionaliteit het ambulancepersoneel te werk is gegaan kan ik me voorstellen dat het soms wat langer duurt, maar het gebeurt wel goed.

Helaas wordt er op de Stroom Eschlaan vaak te hard gereden. Dat is hier niet de oorzaak (pizzakoerier was op de elektrische fiets), maar het is onvoorstelbaar hoe hard sommige auto's en scooters nog voorbij het ongeluk scheuren terwijl er gewaarschuwd werd dat er snelheid moest worden geminderd. De Stroom Eschlaan is dan wel een doorgaande weg, maar ik denk dat 50km/u hier echt te hard is.
Erik — 31 jul 2019
Beste mensen.
Ergens komt er voor elke hulpverleningsdienst een moment, dat vraag en aanbod elkaar overstijgen. Helaas was dit vanmiddag door de enorme drukte binnen Twente het geval. Geen excuus, maar realiteit, helaas.
Ik hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met de fietser in kwestie.
Max de Mooij Sr. — 30 jul 2019
Het gaat inderdaad vaak wel erg hard met die pizzabezorgers. Zowel op de fiets als met die scooters. Vreemd dat de ambulance zolang op zich liet wachten....
Loek Diemel — 30 jul 2019
Ook in Borne gaat het nog een keer enorm mis als het zo doorgaat met onze pizza en shoarma bezorgers. Het maakt niet uit, op de fiets, scooter of in de (kleine) auto het is scheuren geblazen. Zelf moest ik deze week hard op de fietsrem om een ongeluk met een Shortys auto te voorkomen.
Laten de eigenaren en bezorgers hun verantwoordelijkheid nemen.
Nu nog vriendelijke groet, Loek Diemel.
marc knuif — 30 jul 2019
als het goed is hebben de omstanders kunnen zien om welke bezorg firma het gaat en kan de politie contact zoeken met de betreffende pizzahut

Behoefte aan acht woonwagenstandplaatsen

Uit onderzoek blijkt dat er in de gemeente Borne behoefte is aan in totaal acht...
18-02-2020

Nieuwe wet voor ongetrouwde ouders

ADVERTORIAL • Als ongetrouwde ouders samen een kind krijgen, heeft alleen de moeder...
18-02-2020

Participatieproces windmolens ontmoet wantrouwen

Ze hingen er met de benen uit. Voor de uitleg over het participatieproces van het project voor...
13-02-2020

'The war on EPR'

De eikenprocessierupsen zorgen voor steeds meer overlast. In Borne was er vorig jaar een record...
12-02-2020

Senioren naar Risk Factory Twente

Op dinsdag 18 februari kunnen senioren uit Borne, Hertme en Zenderen in de Risk Factory op het...
11-02-2020

Leerlingen in actie tegen gedrag weggebruikers

Toen Maud, lid van het juniorteam (leerlingenraad red.) van de St.Stephanusschool in Zenderen,...
11-02-2020