Ongeval met fiets en pizzakoerier
30-07-2019
AMBULANCE PAS NA HALF UUR TER PLAATSE

Ongeval met fiets en pizzakoerier

Aan de Stroom-Eschlaan, ter hoogte van de Rogge, vond dinsdagmiddag een ongeval plaats waarbij een fietster en een pizzakoerier op de fiets betrokken waren. De vrouw kwam ten val, met letsel tot gevolg. Omstanders probeerden de pizzakoerier te wijzen op het ongeval, maar zonder succes, hij reed verder. Vervolgens werden de hulpdiensten gealarmeerd. Pas na een half uur was een ambulance ter plaatse die zich om de vrouw kon bekommeren en haar naar het ziekenhuis vervoerde.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
Fredy Staudt — 31 jul 2019
Lekker makkelijk om te zeggen dat de ambulance pas naar een half uur kon komen. Misschien wel handig om te vragen als journalist zijnde waarom dat dat kwam. Drukte bijvoorbeeld omdat iedereen meteen een ambulance nodig denkt te hebben bij het minste of geringste? Maar dat zal wel aan mij liggen
Paul Cohn — 31 jul 2019
Al in 2015 stelde drs. Jaap de Wolf voor (toen nog GGD-IJsselland adviseur “Gezonde Leefomgeving”) bij presentatie van de luchtkwaliteit in Borne de hele bebouwde kom tot 30 km/u zone te maken, zoals die al jaren bestaat in Stad-Delden.
De Bornse raadsleden grinnikten maar wat en lijken snelheid nog stééds belangrijker te vinden dan gezondheid en veiligheid.
G.J. ter Beke — 31 jul 2019
Als ik zie met hoeveel zorg, aandacht en professionaliteit het ambulancepersoneel te werk is gegaan kan ik me voorstellen dat het soms wat langer duurt, maar het gebeurt wel goed.

Helaas wordt er op de Stroom Eschlaan vaak te hard gereden. Dat is hier niet de oorzaak (pizzakoerier was op de elektrische fiets), maar het is onvoorstelbaar hoe hard sommige auto's en scooters nog voorbij het ongeluk scheuren terwijl er gewaarschuwd werd dat er snelheid moest worden geminderd. De Stroom Eschlaan is dan wel een doorgaande weg, maar ik denk dat 50km/u hier echt te hard is.
Erik — 31 jul 2019
Beste mensen.
Ergens komt er voor elke hulpverleningsdienst een moment, dat vraag en aanbod elkaar overstijgen. Helaas was dit vanmiddag door de enorme drukte binnen Twente het geval. Geen excuus, maar realiteit, helaas.
Ik hoop dat het naar omstandigheden goed gaat met de fietser in kwestie.
Max de Mooij Sr. — 30 jul 2019
Het gaat inderdaad vaak wel erg hard met die pizzabezorgers. Zowel op de fiets als met die scooters. Vreemd dat de ambulance zolang op zich liet wachten....
Loek Diemel — 30 jul 2019
Ook in Borne gaat het nog een keer enorm mis als het zo doorgaat met onze pizza en shoarma bezorgers. Het maakt niet uit, op de fiets, scooter of in de (kleine) auto het is scheuren geblazen. Zelf moest ik deze week hard op de fietsrem om een ongeluk met een Shortys auto te voorkomen.
Laten de eigenaren en bezorgers hun verantwoordelijkheid nemen.
Nu nog vriendelijke groet, Loek Diemel.
marc knuif — 30 jul 2019
als het goed is hebben de omstanders kunnen zien om welke bezorg firma het gaat en kan de politie contact zoeken met de betreffende pizzahut

Wat is een levenstestament?

ADVERTORIAL • Stel, er gebeurt iets met u. U wordt ziek of u krijgt een ongeluk waardoor uw...
03-03-2021

Anders boeren op de Zenderense Es

Vorig jaar is er op 16 hectare al begonnen om op de Zenderense Es op een meer duurzame en minder...
28-02-2021

Buurtbus gaat weer rijden

Per 3 maart gaat de buurtbus Borne, route 530- 531 en 532, de weg weer op, net zoals de...
25-02-2021

Saxion-studenten helpen Verjaardagsbox

Het is alweer acht maanden geleden dat de Stichting Verjaardagsbox Borne werd opgericht. Een...
24-02-2021

Politie laat jongeren hun rotzooi opruimen

De politie heeft maandagmiddag een groepje jongeren zo ver gekregen dat ze de eigen troep gingen...
22-02-2021

Start werkzaamheden Grotestraat

In opdracht van de gemeente Borne voert Strukton Civiel Noord & Oost de komende weken...
19-02-2021