08-12-2019
Play Inn Muziekschool Borne

DEC

08

Play Inn Muziekschool Borne


Doe jij ook mee met de Muziekschool Bende? Kom dan zondag 8 december naar de Play Inn van de Muziekschool! Voor kinderen uit groepen 4 tot en met 8.

Instrumententuin & Ontvangstcomité
Van 10.30 tot 11.30 uur kunnen kinderen zich spontaan melden beneden in de Muziekschool. Daar staat al een speciaal ontvangstcomité voor ze klaar: alle muziekschooldocenten. Zij nemen de kinderen mee de Instrumententuin in en laten de kinderen kennis maken met allerlei instrumenten: zoals blokfluit, dwarsfluit, klarinet, gitaar, tuba, trombone, trompet, hoorn, keyboard, piano, saxofoon, viool en slagwerk. De kids kunnen ter plekke het instrument uitzoeken, dat hen leuk lijkt. Vervolgens gaan de kinderen samen met anderen en onder begeleiding van de muziekdocent twee liedjes oefenen op het instrument. Daarna worden de twee liedjes met iedereen samen geoefend. Eigenlijk ontstaat er zo een pop up orkestje, we noemen deze de Muziekschool Bende.

De Muziekschool Bende in de Geluksfabriek
Na het oefenen geeft de Muziekschool Bende om 11.30 uur een korte muzikale eindpresentatie voor publiek in de Geluksfabriek (theaterzaal). Na de twee geoefende liedjes speelt de docentenband nog enkele kaskrakers. Hiermee wordt het Kulturhus Festival op zondag 8 december officieel geopend! Best stoer!

Muziekschoolfeest
Partytime! Na het optreden in de Geluksfabriek barst om 12.00 uur beneden in de muziekschool het Muziekschoolfeest los. In M8 spelen 4 toffe bandjes van de muziekschool:

-Difference
-The five Corona's
-Marlijne Jans band
-Aicha's Angels

Alle publiek, groot en klein, kan genieten van deze live optredens, onder genot van ranja en iets lekkers. Ook kunnen kinderen nog weer instrumenten naar keus uitproberen in de Instrumententuin. De middag duurt tot 16.00 uur.

Gratis proefles is altijd mogelijk
Gratis proefles is natuurlijk altijd mogelijk! Kun je niet wachten tot zondag 8 december en wil je nu al instrumenten uitproberen? Stuur dan een mail naar:
cursus@kulturhusborne.nl

 

terug naar agenda