Leurink en schoenen…
ZATERDAG MAKEN DE EXPERTS VAN GREVE EEN HERENSCHOEN NAAR WENS

Leurink en schoenen…

ADVERTORIAL • Al decennia lang is Leurink aan het Dorsetplein een begrip als het om mode gaat. Niet alleen in Borne, maar ook elders in Nederland en zelfs over de grens met Duitsland. Voortdurend vernieuwend, trendvolgend en waar mogelijk trendsettend. Dat geldt zeker ook voor de schoenen. Een relatief nieuw onderdeel binnen Leurink, alhoewel het alweer ruim zeven jaar geleden is dat de eerste damesschoenen een plekje achterin de winkel vonden. Inmiddels is Shuz by Leurink uitgegroeid tot een eldorado voor de modebewuste man en vrouw, met een enorme collectie op een vloeroppervlak van zo’n 250 m².

 

Personality

Bijna vanaf het begin is ook Annemarie Pot bij de ontwikkeling betrokken. Samen met Germaine Kolkhuis Tanke vormt zij het gezicht van en aanspreekpunt voor alles wat met schoenen van doen heeft. “In de afgelopen zeven jaren zijn we enorm hard gegroeid. Schoenen vormen steeds meer een wezenlijk onderdeel van je personality en daarin wil Leurink een belangrijke rol spelen. Als je naar onze uitgebreide collectie kijkt, zie je dat meteen terug. Of het nu modieus moet zijn, gekleed, stoer of sportief… voor elke gelegenheid en voor iedereen is er wel iets. En als we het niet op voorraad hebben, dán vinden we het wel.”

 

Annemarie hecht aan maatwerk. “Wat is er leuker dan mensen te kunnen adviseren? Schoenen vormen toch vaak de kers op de taart en als mensen hier hun kleding kopen is het altijd weer een feestje om er ook een bijpassende schoen bij te vinden. In welke variant dan ook”, zo zegt ze. En het is ook om die reden dat komende zaterdag de experts van Greve, het vermaarde herenmerk, bij Leurink aan het werk gaan om precies die schoen samen te stellen, die aansluit op de individuele wensen. Custom made dus, zowel in kleur, als in leersoort en uitvoering.

 

De experts van Greve

De komst van Greve is een primeur voor ons land, want het is de allereerste keer dat de ambachtelijke schoenmakers op locatie gaan. Ze komen met de Barolo, een fonkelnieuw model binnen de Greve-collectie. Verkrijgbaar als lage gesp- of veterschoen, als boot en als chelsea. Modern, klassiek, of casual klassiek. Dat bepaalt de koper zelf, evenals de kleur of de kleuren. “Alle variaties zijn denkbaar”, aldus Annemarie. De schoen wordt helemaal vanaf de basis opgebouwd en binnen enkele weken kant en klaar afgeleverd. Volgens Annemarie past dit bijzondere evenement precies in de lijn die ze met haar schoenen wil uitdragen: een uitmuntende kwaliteit en naadloos passend bij de drager ervan.

 

De experts van Greve zijn zaterdag 16 november van 11.00 tot 17.00 uur bij Leurink aan het werk. Voor het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe Barolo adviseert Annemarie vooraf een afspraak te maken. Dat kan via (074) 266 1632 of te mailen naar info@leurinkmode.nl.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!

 

 

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024