25-01-2020
Sportgala 2019 - 25 jan

JAN

25

Sportgala 2019 - 25 jan


Het Sportgala Borne, Special Edition 2019, vindt plaats op 25 januari 2020 in sportcomplex ’t Wooldrik.

Het gala zal tijdens deze Special Edition omlijst worden met een prachtige show door GyMusic Productions, waarbij gymnastics en livemuziek elkaar ontmoeten. Tijdens de show worden optredens van talenten uit diverse disciplines van de turnsport gecombineerd met verrassende muzikale arrangementen. Onder leiding van dirigent Hendrik de Boer wordt een orkest en combo samengesteld van muzikanten uit heel Nederland en van het Stedelijk Orkest Borne.

Het sportgala biedt alle sportverenigingen een podium om hun eigen sport, talenten én de vereniging onder de aandacht te brengen. Tijdens het sportgala worden de mooiste sportmomenten en beste prestaties van sporters en sportteams uit Borne getoond in de categorieën talent, jeugdsportploeg sportvrouw, sportman en sportploeg.

De commissie Sportgala organiseert het dit jaar samen met Gymusic productions, de werkgroep alternatieve financiering ’t Wooldrik, Borne Sport en Stedelijk Orkest Borne. Vanwege deze speciale editie zijn er dit jaar kaartjes te koop voor € 10,- pp. Via het Kulturhus kunt u tickets kopen. Kaarten zijn ook nog te verkrijgen voor aanvang van de show bij de ingang van 't Wooldrik. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, genomineerden en nog veel meer nieuws is te volgen op www.facebook.com

 

terug naar agenda