15-12-2019
Kerstconcert Borns Kleinkoor - 15 dec

DEC

15

Kerstconcert Borns Kleinkoor - 15 dec


Borns Kleinkoor in een sprankelend kerstconcert.

 

Op zondagmiddag 15 december as. geeft het Borns Kleinkoor weer haar jaarlijkse Kerstconcert. Dit Kerstconcert van het Borns Kleinkoor is inmiddels een traditie geworden binnen de Bornse en omliggende gemeenschap. Voor menigeen is dit concert het begin van ‘op weg zijn naar Kerst’.

 

Ook dit jaar belooft het een sfeervolle zondagmiddag te worden, kleurrijk, verrassend, traditioneel en modern. Naast enkele traditionele Nederlandse kerstliederen zijn er ook mooie nieuwe en verrassende liederen uit verschillende landen aan het repertoire toegevoegd, zoals het fraaie “Every day is Christmas” oftewel “het zou elke dag Kerst kunnen zijn als…”

 

Samen met de zeer inspirerende dirigent Bram van der Beek is de afgelopen maanden hard en met veel plezier geoefend. Het koor hoopt u de muzikale en vocale ontwikkeling te kunnen laten horen.

Het wil u laten zien, horen en voelen dat het Borns Kleinkoor een enthousiast mannenkoor is waarin zowel plaats is voor traditie als vernieuwing.

 

Het koor hoopt dit alles in dit kerstconcert uit te dragen te midden van de bijzondere omgeving van de prachtige Oude Kerk.

 

De begeleiding is in handen van pianist Jos Beunders. Voor dit concert heeft het koor de samenwerking gezocht met gitarist Vincent Kuipers en fluitiste Marion Rohaan.

 

Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Borne en begint om 16.00 uur.

De voorverkoop is inmiddels gestart.

De toegangskaarten kosten € 10,00 en zijn te verkrijgen bij de VVV Borne, bij Fons Hassels Mönning tel: 074-3577973 of email: hassels@hetnet.nl en indien nog voorradig voor aanvang van het concert in de kerk. De kerk is open vanaf 15.30 uur.

 

Het is raadzaam om de kaarten tijdig te reserveren. Het aantal plaatsen in de Oude Kerk is beperkt en vorige concerten waren al snel volledig uitverkocht. Voor meer informatie: www.bornskleinkoor.nl

 

terug naar agenda