Bij UFC Borne is fit worden anders!
ANDERE VISIE OP FITHEID EN MET ONDERSCHEIDENDE EXPERTISE

Bij UFC Borne is fit worden anders!

ADVERTORIAL. Undisputed Fitness Challenge aan de Oonksweg 28 is stoer ingericht met de sfeer van een Crossfit Box, industrieel en persoonlijk. Het is de enige sportschool in Borne die gespecialiseerd is in Functioneel Fitness/Crossfit en Mixed Martial Arts. Met een andere visie op fitheid en met onderscheidene expertise dan de gebruikelijke sportschoolketens willen de eigenaren van UFC Borne Humphrey en Petra Fridt, hun leden meer uitdagen en inspireren. Daarbij is jouw leeftijd en fitheidsniveau van ondergeschikt belang.

 

Andere visie

Functional Fitness/Crossfit is het echte fitness. Fitness moet de som zijn van kracht, conditie, behendigheid en lenigheid. Een onderdeel maakt je nog niet fit. Daarnaast moet je vetpercentage afnemen (afvallen) en je spiermassa toenemen. Als het daarbij ook nog leuk is om te doen (en dan bedoelen wij eigenlijk uitdagend en dynamisch), dan is de motivatie langer vol te houden. En dat is nou net de sleutel tot resultaat/doel.

 

Undisputed Fitness Challenge, ook wel UFC Borne genoemd, is de enige sportschool/box in Borne die hierin gespecialiseerd is. Hierbij voer je de oefeningen altijd uit met je hele lichaam. Zitten op toestellen is er niet bij. Wij zitten immers de hele dag al, zittend ontbijt, zittend naar school of werk, vervolgens ook daar weer zittend, dan weer zittend terug naar huis, diner en op de bank etc. Onze fitheid en met name onze rug is hier zeker niet bij gebaat. Ook nog eens wekelijks zittend oefeningen doen past niet in onze visie. Het gebruikelijke fitness waarbij men veel met apparaten maar één spiergroep tegelijk traint, zorgt dat één spiergroep sterk wordt in dat toestel echter het is niet de functionele kracht zoals in ons normale leven. Vooropgesteld dat elke beweging beter is dan niets doen.

 

Bij UFC Borne gaat het er echter anders aan toe! Wij bewegen niet alleen, maar trainen uitdagend en allround met als resultaat dat je sterker, behendiger, leniger wordt en het langer volhoudt, ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. Wij blijven gefocust op echte fitheid en passie, niet op luxe en gemak. Voor degenen die zich in onze visie kunnen vinden, biedt UFC Borne zowel persoonlijke als groepstrainingen aan. Ben jij ook een UFC sporter?

 

Allround

Een Mixed Martial Arts (MMA) training is een groepstraining waarin je leert de beste technieken van Kickboksen, Submission Grappling, Muay Thai en Braziliaanse Jiu-Jitsu, Judo en vele andere op sport gebaseerde krijgskunstsystemen te combineren. Het is een perfecte allround en intensieve training voor de liefhebber van vechtsporten (jong en oud). Respect voor elkaar en helpen om elkaars techniek te perfectioneren is hierbij het doel.

 

“IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU”

Populair

Ook geeft UFC Borne Bokszaktrainingen. Deze fitheidstraining is erg populair bij mensen die niet willen ‘sparren’ met een ander, zij kunnen zich onder andere met de juiste technieken lekker ontstressen op de Heavy Bag. Oefeningen voor onder andere buik, conditie en souplesse completeren het geheel. Deze training is tevens zeer geschikt voor bedrijven, sportverenigingen en andere groepen als Teambuilding.

Ervaar onze top expertise: www.ufcborne.nl

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

BVV Borne komt net tekort tegen MVV’29

In de uitwedstrijd tegen MVV’29 in Harbrinkhoek was het na 18 minuten al raak voor BVV...
12-10-2020

Dames Apollo 8 starten seizoen sterk

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Apollo 8 de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe...
12-10-2020

Borns Bijtje voor Theo Heeregrave

Theo Heeregrave ontving donderdag uit handen van wethouder Arno Spekschoor een Borns Bijtje in...
08-10-2020

ZV en De Tubanters delen de punten

In de eerste tien minuten van de wedstrijd tussen Zenderen Vooruit en De Tubanters ging het...
04-10-2020

Prima uitwinst voor NEO in Haaksbergen

De eerste kans voor NEO tegen Bon Boys in Haaksbergen kwam na ruim tien minuten. Bjorn Tijhuis...
04-10-2020

Gouden Fluit voor Yvonne ten Tusscher

Na afloop van de wedstrijd tussen de handbaldames van Zenderen Vooruit/Bornerbroek en Bentelo...
03-10-2020