03-02-2020 t/m 18-04-2020
Muziekproject ''Vrij Zijn''

FEB

03

APR

18

Muziekproject ''Vrij Zijn''


Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en hou je van muziek? Doe dan mee met het Bornse muziekproject VRIJ ZIJN en geef je nú op! In februari 2020 wordt het muziekproject ‘Vrij zijn’ gestart voor jongeren van 10 t/m 18 jaar uit Borne.

Jongeren worden uitgenodigd een compositie te maken over het thema ‘Vrij zijn’. Deze mag met of zonder tekst zijn. Je mag het project alleen doen of samen, bijvoorbeeld met je bandje. Heb je nog niet zoveel muzikale ervaring, maar wel een creatief brein, dan ben je ook van harte uitgenodigd om mee te doen. Het project is voor zowel de beginnende als voor de gevorderde muzikant. De begeleiding vindt plaats door docenten van de muziekschool en vrijwilligers van de synagoge. Er worden twee workshops georganiseerd ter inspiratie: op 28 februari en 20 maart, om 16.00 uur in het Kulturhus.

Op 18 april vindt de eindpresentatie plaats, van 19.00 tot 20.00 uur in de foyer in het Kulturhus. Dit is het voorprogramma van de theatervoorstelling ‘Vrij en wij’ van Nathalie Baartman.

Aanmelden via secretariaat@bornsesynagoge.nl onder vermelding van naam, leeftijd, contactgegevens, instrument en muzikale ervaring. Hier kan je ook voor vragen terecht.

Contactpersonen:
Muziekschool Borne, Karin Poorthuis en Marianne Bosch
Cultureel Podium Bornse Synagoge, Cato van der Bij en Stevine Groenen

 

terug naar agenda