Slaat de verveling toe?
22-03-2020
VERNIELING EN ONVERANTWOORD GEDRAG

Slaat de verveling toe?

Het sportterrein van ’t Wooldrik is afgesloten, maar dat weerhield een aantal mensen kennelijk niet om huis te houden binnen de hekken. Gisteravond werden er stoelen bij de jeu-de-boulesbanen vernield en werden er autobanden in het rond gegooid. Wie iets heeft gezien, of de daders kent mag zich melden bij Åle Hoekema via Facebook. Voor de tip die leidt naar de dader(s) ligt een beloning van 500 euro klaar.

 

De Politie Borne meldt dat men gisteravond en afgelopen nacht veel ‘chillende’ jongeren gezien en gesproken heeft. Ondanks het dringende verzoek om vooral thuis te blijven om de corona-besmetting niet uit de hand te laten lopen. “Ouders? Jullie hebben ook verantwoordelijkheid! Jongeren? Jullie ook!!”, aldus de politie. (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
T HUISKES — 25 mrt 2020
Dank u wel voor uw reactie @Yvonne (Huiskes met een k): "het verplaatsten van banden nog kan plaatsen in de categorie baldadigheid": allemaal goed en wel, maar ik kan dit niet alleen irritante baldadigheid noemen, maar zelfs het echt niet door de beugel kunnen baldadigheid - maar eens met @H.S. - er is inderdaad genoeg te doen in Borne: ga ouderen helpen met hun boodschappen bijv.
frekkel teefje 69 — 24 mrt 2020
Ik neem mijn vorige reactie terug ze bedoelde het vast goed
frekkel teefje 69 — 24 mrt 2020
Tuig
Anne — 23 mrt 2020
Categorie baldadigheid? Ze hebben niks verloren op andermans terrein. Wie met een heel stel over de hekken van deze baan en eerder over die van andere sportvelden in de buurt meent te moeten klimmen verdient een ander commentaar dan "het is nog wel heel ". Gelukkig kan er vanaf vandaag met boetes gehandhaafd worden. Wie niet horen wil, moet maar voelen. Laat ze dat thuis doen met de spullen van hun ouders. Want wie gaat straks al die kapotte spullen op openbare terreinen weer vergoeden? Juist ja. Wij met zijn allen mogen opdraaien voor wat die belhamels en stoertjes de komende tijd nog onder handen nemen!
Yvonne — 23 mrt 2020
T Huisjes, ik bedoel dat ik het verplaatsen van banden nog kan plaatsen in de categorie baldadigheid. Ook irritant natuurlijk, want er is zeker geen reden die banden te verplaatsen Maar bij het verplaatsen is alles in ieder geval nog wel heel, daardoor in mijn ogen iets minder erg dan stukmaken.
T Huiskes — 23 mrt 2020
Onbegrijpelijk en ik kan de reactie van Yvonne even niet helemaal vatten: waarom verplaast je autobanden op een jeu de boules baan?
H.S — 22 mrt 2020
Ik kan dit helemaal niet begrijpen blijf met je handen van andermans spullen .Iedereen moet er hard voor werken om de boel een beetje voor elkaar te krijgen.Daders als jullie jullie vervelen steek dan de handen uit de mouwen en ga iets nuttigs doen .Er zijn mensen genoeg in de moeilijke tijd die hulp heel erg kunnen waarderen .Maar stop met deze onzin !!!!!
Goed heiligman — 22 mrt 2020
Rel jeugd die balen dat rotjes & vuurpijltjes verboden gaan worden . Deze uiten nu hun frustraties .
Yvonne — 22 mrt 2020
Het verplaatsen van autobanden had ik nog enigszins kunnen begrijpen, maar waarom moeten dingen kapot? Te triest voor woorden dat respect voor anderen en andermans eigendom soms ver te zoeken is.

Zwembad nog tot zeker woensdag gesloten

Maandag en dinsdag kunnen er nog geen zwemlessen gegeven worden in het zwembad. Men hoopt...
12-04-2021

Politieke vragen over viskraam Toren

Het na 37 jaar verdwijnen van vishandel Toren uit het straatbeeld van Zenderen roept vragen op...
11-04-2021

Johan Meijer in gesprek met…

‘De Drijfveer’ vormt de veelzeggende naam van een nieuw praatprogramma op...
11-04-2021

Vervolg informatie coronavaccinaties huisartsen

De coronavaccins zijn door de huisartsen ontvangen en vanaf maandag 12 april worden de eerste...
10-04-2021

Het kriebelt volop in Borne…

Niets is zo veranderlijk als het weer, luidt het spreekwoord. Want was het eerder deze week al...
04-04-2021

Jonge Hooiberg-bewoners voelen zich thuis

Zaterdag rond de middag zitten de twaalf kersverse bewoners van de nieuwe woonzorgvoorziening De...
03-04-2021