Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend
04-04-2020
SANDRA EN GERALD LOOHUIS KIEZEN VOOR HERENMODE AAN DE BAKKERSSTEEG

Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend

Eigenlijk zouden ze afgelopen donderdag hun nieuwe herenmodezaak aan de Bakkerssteeg officieel openen. De uitnodigingen lagen klaar, niets zou een feestelijke start in de weg kunnen staan. Totdat…

Het optimisme van Sandra en Gerald Loohuis, de nieuwe ondernemers, is er niet minder om. “Het is nu eenmaal niet anders, we maken er gewoon het beste van en dus zijn we vanmorgen maar in stilte geopend”, zo zegt Sandra.

 

‘Precies wat we wilden’

Het is voor beide Bornenaren hun eerste eigen onderneming. Sandra heeft een jarenlange ervaring in de detailhandel en mode. Haar man Gerald is actief in een heel ander segment en zal vooralsnog als steun en toeverlaat voor Sandra op de achtergrond zijn bijdrage gaan leveren. Kort na de jaarwisseling kwamen beiden met Hans de Boer in gesprek, die even tevoren zijn winkel in dames- en herenkleding had gesloten. De spreekwoordelijke vonk sloeg over en van het een kwam het ander. Benno Schwering, de eigenaar van het pand, wilde een deel van de winkel bij zijn grand café aantrekken en de resterende helft zou prima als herenmodezaak kunnen fungeren. “Precies wat we wilden”, aldus Gerald, “en in nauw overleg met Hans konden we zijn goede naam aanhouden evenals de merken die hij destijds in zijn assortiment voerde.”

 

Het resultaat is een kleurrijke modezaak, waarin een zekere verjonging van de collectie heeft plaatsgevonden. Sandra: “Mannen vanaf een jaar of 30-35 kunnen hier uitstekend terecht, kijk alleen maar eens naar onze collectie chino broeken”. De nieuwe Hans de Boer Mode is vooralsnog op maandag van 13.30 tot 17.00 uur geopend en op dinsdag tot met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Als de coronacrisis voorbij is, volgt er alsnog een feestelijk moment. “Dat hoort er nu eenmaal bij”, aldus het energieke stel. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina
T Huiskes — 06 apr 2020
Veel succes met jullie nieuwe zaak - hoewel ik "ietsje" ouder ben dan 35, kom ik zeker kijken wanneer de kust vrij is ...

Het is feest bij Mooi Parfumerie Lammertink

ADVERTORIAL • Op 1 november vorig jaar nam Francesco Lammertink parfumeriezaak MOOI over en...
16-04-2024

Centrum winkeliers luiden zondag de lente in

Sinds woensdagavond is het weer lente. Om precies 22.24 uur was het zover en nu maar hopen dat...
22-03-2024

Keurslager Rensink in de prijzen

De Confrérie des Chavaliers, een broederschap die zich toelegt op het bevorderen van...
14-03-2024

Nieuw: Douwes Daghap

ADVERTORIAL • Voor slechts 8,85 euro een verse, degelijke en gezonde maaltijd; het kan...
11-03-2024

Rocco krijgt een nieuw baasje

Het was in 1994 toen Patrick Hansté, inmiddels 53 jaar, met zijn dierenwinkel startte....
02-03-2024

Henk Brok geeft kaasmes door aan opvolgers

“Het is mooi geweest, ik heb het bijna 16 jaar mogen doen, nu wordt het tijd voor een...
18-02-2024