Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend
04-04-2020
SANDRA EN GERALD LOOHUIS KIEZEN VOOR HERENMODE AAN DE BAKKERSSTEEG

Nieuwe ‘Hans de Boer Mode’ geopend

Eigenlijk zouden ze afgelopen donderdag hun nieuwe herenmodezaak aan de Bakkerssteeg officieel openen. De uitnodigingen lagen klaar, niets zou een feestelijke start in de weg kunnen staan. Totdat…

Het optimisme van Sandra en Gerald Loohuis, de nieuwe ondernemers, is er niet minder om. “Het is nu eenmaal niet anders, we maken er gewoon het beste van en dus zijn we vanmorgen maar in stilte geopend”, zo zegt Sandra.

 

‘Precies wat we wilden’

Het is voor beide Bornenaren hun eerste eigen onderneming. Sandra heeft een jarenlange ervaring in de detailhandel en mode. Haar man Gerald is actief in een heel ander segment en zal vooralsnog als steun en toeverlaat voor Sandra op de achtergrond zijn bijdrage gaan leveren. Kort na de jaarwisseling kwamen beiden met Hans de Boer in gesprek, die even tevoren zijn winkel in dames- en herenkleding had gesloten. De spreekwoordelijke vonk sloeg over en van het een kwam het ander. Benno Schwering, de eigenaar van het pand, wilde een deel van de winkel bij zijn grand café aantrekken en de resterende helft zou prima als herenmodezaak kunnen fungeren. “Precies wat we wilden”, aldus Gerald, “en in nauw overleg met Hans konden we zijn goede naam aanhouden evenals de merken die hij destijds in zijn assortiment voerde.”

 

Het resultaat is een kleurrijke modezaak, waarin een zekere verjonging van de collectie heeft plaatsgevonden. Sandra: “Mannen vanaf een jaar of 30-35 kunnen hier uitstekend terecht, kijk alleen maar eens naar onze collectie chino broeken”. De nieuwe Hans de Boer Mode is vooralsnog op maandag van 13.30 tot 17.00 uur geopend en op dinsdag tot met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Als de coronacrisis voorbij is, volgt er alsnog een feestelijk moment. “Dat hoort er nu eenmaal bij”, aldus het energieke stel. (AJ/BM)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina
T Huiskes — 06 apr 2020
Veel succes met jullie nieuwe zaak - hoewel ik "ietsje" ouder ben dan 35, kom ik zeker kijken wanneer de kust vrij is ...

Open terrassen zorgen voor blijheid

Vanaf 12.00 uur vanmiddag mocht het weer: ‘lekker met de kont op het terras’, zoals...
01-06-2020

Het aftellen naar maandag is begonnen

Intussen zal het niemand zijn ontgaan: vanaf 1 juni om 12.00 uur mogen de terrassen weer open en...
29-05-2020

Viskoepel Stroom Esch in andere handen

Op 13 februari vorig jaar opende Kirby Jagersma haar nieuwe viswinkel in de Stroom Esch. Het was...
26-05-2020

Stille koopzondag in Borne

Het zat allemaal niet mee tijdens de eerste koopzondag van de lente dit jaar in Borne. Het...
24-05-2020

Eindelijk weer koopzondag

Al enkele keren diende er een streep te worden gezet door de koopzondag in Borne. De...
21-05-2020

Kringloopwinkel open

Het was nog ver vóór 10.00 uur dinsdagmorgen, toen er al een lange rij wachtenden...
19-05-2020