27-02-2021
Singer-songwriter Live 2021

FEB

27

Singer-songwriter Live 2021


Tijd. Voor veel muzikanten is het een belangrijke inspiratiebron. Tijd heeft de mooiste liedjes opgeleverd. Op 27 februari 2021 is het tijd voor mooie muziek: de derde editie van Singer Songwriters Live. U kunt een hele avond genieten: van Suzan & Freek tot Ariana Grande, van Abba tot Ed Sheeran. De nummers worden gezongen door diverse zangtalenten, die elk één of meer nummers voor hun rekening nemen. Ze hebben enige zangervaring door hun opleiding of hobby en zijn toe aan een volgende stap: solo zingen voor een groot publiek. Singer Songwriters Live is voor hen een uitstekende springplank.

Gitarist Henk Hogebrug is initiatiefnemer en drijvende kracht achter Singer Songwriters Live. “Vier jaar geleden wilde ik gewoon met een paar goede zangers en bandleden mooie nummers spelen. Nu zijn we al toe aan onze derde voorstelling en elk jaar wordt het professioneler. We krijgen er ook steeds meer goede zangers en muzikanten bij. Dit jaar hebben we zelfs audities gehouden. Dat heeft een aantal goede talenten opgeleverd. We zijn in feite allemaal amateurs, maar we doen niet onder voor een professionele band.” De band bestaat uit een drummer, bassist, twee gitaristen, een toetsenist, een violist en twee backing vocals. “Stuk voor stuk muzikanten die zichtbaar plezier hebben in muziek maken. Net als ik dus,” lacht Henk.

Op 27 februari is het zo ver: een avond bomvol gevarieerde muziek. Het thema van de avond is ‘Tijd, voor alles is een tijd’. De presentatie is in handen van singer-songwriter Marjon Revet-Weerink. Zij zal ook een aantal eigen nummers ten gehore brengen.
Wij denken dat het tijd is dat u komt genieten van de derde editie van Singer Songwriters Live in het Kulturhus in Borne!

Meer info:
· 27 februari 2021, 20.00 uur, Kulturhus Borne
- kaarten kosten €7,50 exclusief €1,50 servicetoeslag per bestelling.
· Volg Singer Songwriters Live ook op Facebook!

 

terug naar agenda