KWF-Afdeling Borne collecteert zonder bussen

 

Dit jaar is de KWF-collecteweek van zondag 30 augustus tot en met zaterdag 5 september 2020. De KWF-Afdeling Borne heeft besloten in verband met het coronavirus geen deur-aan-deur collecte met bussen te gaan doen om risico’s op infectie te vermijden. Er wordt dus niet met collectebussen in straten of wijk gecollecteerd!

 

De collecteweek voor KWF-Kankerbestrijding is dit jaar extra belangrijk om toch geld in te zamelen. Ten gevolge van de coronacrisis gingen tientallen grote acties van KWF niet door. Daardoor zijn er veel minder inkomsten. Dat treft de kankerpatiënt van nu, maar ook die van de toekomst.

 

Er zijn ook nog andere manieren om geld te doneren aan het KWF. Eén van de methoden is het contactloos doneren door middel van een QR-code. Het geld dat bij de contactloze donatie wordt gegeven komt een in digitale collectebus van KWF-Kankerbestrijding. Er is voor ieder wijkhoofd zo’n digitale wijkbus met bijbehorende QR-code aangemaakt, die ze op hun beurt zoveel mogelijk gaan delen en doorgeven. Zo is er ook voor de website BorneBoeit een digitale collectebus met QR-code aangemaakt t.b.v. het KWF.

 

Je kunt deze code als volgt verwerken:

Stap 1: Scan de QR-code met je bankieren app of camera

Stap 2: QR-code gescand of code handmatig ingegeven? Volg alle stappen in je beeld; je blijft in je bankieren app of gaat naar iDEAL voor de betaling van de donatie

Stap 3: Er komt een voorgesteld bedrag van € 5 in beeld; dit bedrag kun je wijzigen naar je eigen gewenste donatiebedrag. Tevens zie je als bevestiging nog ‘KWF Kankerbestrijding’ staan

Stap 4: Het is gelukt! Je donatie is meteen binnen bij KWF; bedankt!

 

Heel simpel en snel kun je ook doneren door op onderstaande link te klikken of op je mobiel op de QR-code te klikken. Je kunt deze link ook in je webbrowser kopiëren of handmatig invullen:

 

https://qr3.ideal.nl/32e74b46-126d-4fa8-8b43-40cba735ef8c

 

Opmerking: Dit donatieverzoek hangt samen met de landelijke aanstaande collecteweek van KWF-Kankerbestrijding. Buiten deze periode mag uiteraard ook gegeven worden.

 

Natuurlijk is het ook mogelijk je donatie over te maken naar het rekeningnummer van de KWF-Kankerbestrijding Afdeling Borne: NL95 RABO 0145 6009 71 t.n.v. ‘KWF Kankerbestr. 14062 afd. Borne’ of naar het algemene nummer van KWF-Kankerbestrijding te Amsterdam: NL78 RABO 030 34 24 060 t.n.v. ‘KWF-Kankerbestrijding’.

 

Voor vragen of hulp kun je altijd contact opnemen met de coördinator van de KWF-Afdeling Borne. Zijn naam is Herman ter Weele en hij is te bereiken op telefoon nummer 06 5105 3093.

Blijf gezond en veel succes!