VRIJWILLIGERS EN WIJKHOOFDEN ZIJN VAN HARTE WELKOM

Ruim 13.000 euro voor KWF Kankerbestrijding Afdeling Borne

 

20 september 2021 - De collecte voor KWF-Kankerbestrijding heeft voor de Afdeling Borne een geweldig bedrag van maar liefst € 13.258,- opgeleverd. Dit bedrag is inclusief de opbrengst van de omliggende plaatsen Hertme € 621,- en Zenderen € 996,-, maar exclusief de Goede Doelen Week te Bornerbroek, want die start op 19 september 2021! Daarmee is de opbrengst ruim € 1900,- hoger dan in 2019 ofwel het laatste jaar waarin er een 'normale' collecte was.

 

De vrijwilligers in Borne, Hertme en Zenderen hebben samen dit prachtige collecte resultaat voor de KWF-Afdeling Borne kunnen boeken. Het bestuur van de KWF-Afdeling Borne bedankt daarom alle inwoners, collectanten en wijkhoofden en waardeert het enorm, dat men na zo’n heftige coronaperiode de KWF‑Kankerbestrijding toch zo trouw is gebleven.

 

Wilt u meehelpen met collecteren voor dit goede doel, mail dan naar Anne Koebrugge, de kersverse coördinatrice van de KWF-Afdeling Borne: anneboomkamp@gmail.com. Ook kunt u contact opnemen met het Servicepunt vrijwilligers te Amsterdam, via 020 - 570 05 90 (vrijwilligers@kwf.nl).