BVV Borne pakt punt in Reutum
28-09-2020
DIK VERDIEND GELIJKSPEL: 1-1

BVV Borne pakt punt in Reutum

In de eerste tien minuten van de uitwedstrijd tegen Reutum kregen de gastheren enkele kleine kansjes, gevaarlijk waren ze echter niet. BVV Borne stond goed en met een uitblinkende Laurens Huitink werden er nog maar weinig kansen weggegeven. De eerste kans voor de geelzwarten kwam na een klein half uur. Een uitstekende aanval werd door Bram Peper goed voorgegeven en door Martijn Hofman uitstekend ingekopt, maar de kopbal belandde net aan de verkeerde kant van de paal. In de 37ste minuut leek Borne alsnog op voorsprong te komen, een verre ingooi van Wesley Assink belandde, nadat Martijn Hofman de bal had doorgekopt, voor de voeten van Danny van Laar. Hij bedacht zich niet en nam de bal in een keer op de schoen. Het schot werd echter vlak voor de doellijn geblokkeerd door een van de verdedigers.

 

In de laatste vijf minuten van de eerste helft was het echter wel raak. Wesley Assink wist de bal vanaf de achterlijn keurig terug te leggen op de rand van het strafschopgebied. Sven Pieterson wist er wel raad mee en schoot het leer met een droge knal in het uiterste hoekje: 0-1. Een goal die op dat moment niet eens onverdiend was. Drie minuten later was het echter alweer gelijk. Een vlugge aanval werd van net binnen de zestien binnen geschoten en door een bos van benen achter Sander Post geschoven. Dit betekende een 1-1 ruststand. De tweede helft begon Reutum iets beter aan de wedstrijd, maar doordat de Bornse organisatie stond als een blok gaf het weinig tot niets weg. Aan beide kanten kwam er weliswaar nog een enkele mooie kans, maar tot doelpunten zou het niet meer leiden, waardoor de stand uiteindelijk op 1-1 bleef steken.

 

Komende zondag spelen de geelzwarten weer thuis, dan staat de wedstrijd tegen DSVD uit Deurningen op het programma. Het duel begint om 14.00 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

30ste Run Bike Run in de startblokken

Na een jaar uitstel gaat de organisatie van de OCON Run Bike Run Borne er dit keer vanuit dat de...
15-04-2021

Carmen Boschman van Kwiek naar Borhave

Handbalvereniging Borhave heeft zich voor de komende competitie verzekerd van een eerste nieuwe...
14-04-2021

Apollo 8 redt het niet in Sliedrecht

De dames van Apollo 8 hebben de eerste wedstrijd in de play-off om het landskampioenschap met...
12-04-2021

Dames Apollo 8 bekerkampioen!

In het Groningse MartiniPlaza hebben de dames van Apollo 8 maandagmiddag de bekerfinale...
05-04-2021

Apollo 8 maandag in bekerfinale

Voor de tweede keer in de clubhistorie bereikte Apollo 8 de nationale bekerfinale....
03-04-2021

Kilometers voor KiKa

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie ’t Dijkhuis liepen maar liefst bijna 2.500 euro bij...
27-03-2021