BVV Borne pakt punt in Reutum
28-09-2020
DIK VERDIEND GELIJKSPEL: 1-1

BVV Borne pakt punt in Reutum

In de eerste tien minuten van de uitwedstrijd tegen Reutum kregen de gastheren enkele kleine kansjes, gevaarlijk waren ze echter niet. BVV Borne stond goed en met een uitblinkende Laurens Huitink werden er nog maar weinig kansen weggegeven. De eerste kans voor de geelzwarten kwam na een klein half uur. Een uitstekende aanval werd door Bram Peper goed voorgegeven en door Martijn Hofman uitstekend ingekopt, maar de kopbal belandde net aan de verkeerde kant van de paal. In de 37ste minuut leek Borne alsnog op voorsprong te komen, een verre ingooi van Wesley Assink belandde, nadat Martijn Hofman de bal had doorgekopt, voor de voeten van Danny van Laar. Hij bedacht zich niet en nam de bal in een keer op de schoen. Het schot werd echter vlak voor de doellijn geblokkeerd door een van de verdedigers.

 

In de laatste vijf minuten van de eerste helft was het echter wel raak. Wesley Assink wist de bal vanaf de achterlijn keurig terug te leggen op de rand van het strafschopgebied. Sven Pieterson wist er wel raad mee en schoot het leer met een droge knal in het uiterste hoekje: 0-1. Een goal die op dat moment niet eens onverdiend was. Drie minuten later was het echter alweer gelijk. Een vlugge aanval werd van net binnen de zestien binnen geschoten en door een bos van benen achter Sander Post geschoven. Dit betekende een 1-1 ruststand. De tweede helft begon Reutum iets beter aan de wedstrijd, maar doordat de Bornse organisatie stond als een blok gaf het weinig tot niets weg. Aan beide kanten kwam er weliswaar nog een enkele mooie kans, maar tot doelpunten zou het niet meer leiden, waardoor de stand uiteindelijk op 1-1 bleef steken.

 

Komende zondag spelen de geelzwarten weer thuis, dan staat de wedstrijd tegen DSVD uit Deurningen op het programma. Het duel begint om 14.00 uur.

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

reageren op deze pagina

Groen Zwart stelt eeuwfeest jaartje uit

Komende vrijdag, 29 januari, is het precies honderd jaar geleden dat de Bornse Korfbal Club...
25-01-2021

Brons voor Joy Beune tijdens World Cup

Tijdens de eerste serie World Cup-wedstrijden in IJsstadion Thialf in Heerenveen heeft Joy Beune...
24-01-2021

Dames Apollo 8 verstevigen koppositie

Apollo 8 begon in sporthal De Veste stroef aan de wedstrijd tegen Set Up’65 uit Ootmarsum....
24-01-2021

Dames Apollo 8 na 3-0 winst koploper

Na de teleurstelling van vorige week (3-2 verlies tegen Eurosped) had Apollo 8 wat recht te...
17-01-2021

Joy Beune vijfde op EK in Thialf

Op de Europese kampioenschappen allround in IJsstadion Thialf in Heerenveen heeft Joy Beune dit...
17-01-2021

Apollo 8 verliest streekderby tegen Eurosped

Zondag werd de eredivisie volleybal voor dames weer hervat. De dames van Apollo 8 traden in...
11-01-2021