Tribute Festival Hertme

SEP

07

Tribute Festival Hertme

14.00 Openluchttheater Hertme

Na het daverende succes van vorig jaar is het tijd voor de tweede editie van het Tribute Festival Hertme! Op zaterdag 7 september 2024 wordt het Openluchttheater Hertme weer omgetoverd tot een waar festivalterrein. Ook dit jaar staan er optredens van drie tribute bands op het programma. We gaan terug in de tijd met legendarische acts van Creedence Clearwater Revivalen Earth, Wind & Fire. Maar ook de huidige eeuw wordt goed vertegenwoordigd met een tribute band van één van ’s werelds meest bekende rockbands: U2.

 

Ben je er ook op 7 september? De kaartverkoop start vandaag om 18.00 uur, wees er snel bij!

 

Informatie over de bands

The Fortunate Sons - Een weergaloze ode aan de tijdloze muziek van Creedence Clearwater Revival (CCR)! The Fortunate Sons nemen je mee naar de hoogtijdagen van de popmuziek met de grootste hits van CCR. Een feest der herkenning voor jong en oud!

 

U2Two is in zowel uiterlijk als geluid een kloon van de Ierse rockband U2. Met miljoenen views op Youtube, waarbij menig U2 fan twijfelt of het niet Bono zelf is die daar zingt, is U2two wereldwijd bekend. U2Two won in 2023 tijdens de SBS6 TV show "The Tribute – Battle of the bands" een finaleplaats. Sam Kramer als Bono maakt U2two uniek onder alle andere U2 coverbands op aarde!

 

The Chicago Funk is een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire. Al meer dan 50 jaar staat Earth, Wind & Fire synoniem voor groovy discobeats en volle dansvloeren. Als runner-up van het SBS6 televisieprogramma 'The Tribute, Battle of the Bands' in seizoen 2, heeft The Chicago Funk bewezen dat de magie van oude soul, funk & disco nog steeds leeft. The Chicago Funk krijgt iedereen aan het dansen op de muziek van Earth, Wind & Fire!

 

Programma

14.00 uur Terrein open & DJ Othmar
15.15 uur Voorprogramma Double 6
16.00 uur DJ Othmar
16.30 uur Creedence Clearwater Revival by The Fortunate Sons
18.00 uur Double 6 / DJ Othmar
19.00 uur U2 by U2Two
20.30 uur Double 6 / DJ Othmar
21.30 uur Earth, Wind & Fire by Chicago Funk
23.00 uur DJ Othmar
00.00 uur Einde

 

Tickets

Koop je tickets via de website van het Openluchttheater

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip