** ADVERTORIAL **

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Autorized Harley-Davidson dealer Oude Monnink Motors B.V.

Rientjesoven 18 • 7621 HB Borne • www.oudemonninkmotors.nl

 

** ADVERTORIAL **

 

Natuursteenbewerker

met passie voor ambachtelijk werk

 

Je werk bestaat uit het bewerken van natuursteen tot in detail: van het opnemen van de maten bij de klant, het op maat maken van het product in de werkplaats en het regelen van de productie tot het plaatsen van het product bij de klant. Geen enkele opdracht is hetzelfde! Bovendien is het eindproduct telkens anders en kan het variëren van dorpels, vensterbanken, aanrechtbladen en haardplateaus tot de interieurinrichting van cabines op jachten en cruiseschepen.

 

Wat wij vragen

Je bent een handige student, werkzoekend, zij-instroom en tussen de 20 en 35 jaar. Verder vinden we het belangrijk dat je oog hebt voor techniek, een paar gouden handen en beschikt over de juiste mentaliteit. Om technische bouwtekeningen te kunnen lezen is wiskundig inzicht noodzakelijk; ook heb je ervaring met CNC-gestuurde machines. Diploma’s zijn niet van toepassing, die kunnen worden gehaald binnen het bedrijf. Een tegemoetkoming in studiekosten is bespreekbaar.

 

Nieuwsgierig?

Als je meer wilt weten over deze functie bel je met Harold of Miranda Boers, telefoon (074) 266 1988. Ook is het mogelijk een of meerdere dagen op proef mee te draaien, zodat je meer inzicht krijgt in onze werkzaamheden en de sfeer binnen ons bedrijf. Je sollicitatie mail je naar info@boersnatuursteen.nl.

 

Boers Natuursteen | Harold en Miranda Boers | Tichelkampweg 69 Borne

 

Help jij mee BorneBoeit verder uit te bouwen?

 

Het gaat goed met BorneBoeit. In de inmiddels zeven jaar dat we ‘in de lucht’ zijn, hebben we een bijzondere plek veroverd binnen de Bornse samenleving. Dagelijks bezoeken zo’n 6.000 mensen, zowel jong als iets ouder, onze website en app. En op Facebook tellen we inmiddels ruim 12.000 volgers. Daarnaast zijn we kortgeleden door de gemeente Borne aangewezen om de komende vijf jaar de taak als dé lokale publieke media-instelling te vervullen.

 

Al met al een ontwikkeling waar we trots op zijn en die ons prikkelt om met heel veel enthousiasme op de ingeslagen weg door te gaan. Dat kunnen we echter niet alleen, da’s logisch. Dus is er plek voor enkele nieuwe mensen (jongens en meiden, mannen en vrouwen) die ons - we zijn inmiddels met ons zestienen - daarbij willen helpen.

 

Redacteuren en beeld- en geluidstechnici

Zo zoeken we redacteuren die een deel van de verslaggeving op zich willen nemen. Vanzelfsprekend is daarvoor een uitstekende kennis van het Nederlands onmisbaar. Ook hechten we eraan dat je in Borne woont. Verder is er plek voor enkele beeld- en geluidstechnici die hun kennis en ervaring willen inzetten om onze producties, deels vanuit een nieuwe studio, handen en voeten te geven.

 

Lijkt het jou leuk binnen ons enthousiaste team een in eerste instantie vrijwillige bijdrage te leveren aan onze verdere ontwikkeling en zit het pionieren je in het bloed? Aarzel dan niet en stuur je mail naar info@borneboeit.nl, of bel met Anke Jonathans (06 4248 4901) of Bertil Meyer (06 5571 7319). Zij vertellen je graag meer.

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Al jaren is Bucon uit het Twentse Borne gespecialiseerd in het beplaten van daken, wanden en het bekleden van gevels. We leveren niet alleen de materialen, maar monteren ze ook. Daarmee is enorm veel praktische kennis vergaard waardoor wij een betrouwbare sparringpartner zijn voor architecten en bouwbedrijven. Zowel in technisch als esthetisch opzicht.

 

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij nu een

 

Montagemedewerker

 

Je verricht je werk veelal op locatie, voornamelijk in Twente. Daarbij kom je in aanraking met ons volledige spectrum: van volledige nieuwbouw tot het verbouwen/renoveren van woonhuizen en bedrijfspanden.

 

Wat verwachten wij van jou?

Op de allereerste plaats ben je betrouwbaar, loyaal en gemotiveerd om elke dag maximaal te presteren. Verder heb je zo mogelijk ervaring in onze branche, kun je goed in teamverband werken en ben je flexibel, resultaatgericht, stressbestendig en communicatief vaardig. Een goede fysieke gesteldheid én een rijbewijs BE maken je profiel compleet.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende en afwisselende baan in een leuk en gezellig team met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris vinden wij het ook belangrijk dat je je bij ons kunt ontwikkelen en doorgroeien.

 

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je graag meer informatie? Check onze website www.bucon.nl of neem dan tijdens kantooruren contact op met Mark van Leeuwen, telefoon (074) 291 9155. Iets voor jou? Aarzel dan niet en solliciteer via info@bucon.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer nieuws