**ADVERTORIAL**

 

Mucci Jewels and Watches komt naar Borne

en zoekt voor haar nieuwe vestiging in de Bakkerssteeg

twee modebewuste medewerkers

 

Medio oktober opent Mucci Jewels and Watches een nieuwe winkel in de Bakkerssteeg. Het wordt de vierde vestiging van de van oorsprong Rijssense juwelier die zich specialiseert in trendy horloges en sieraden. Rijssen, Nijverdal en Haaksbergen gingen Borne voor. De collectie bestaat uit vele exclusieve merken zoals Pandora, Michael Kors, Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger, Fossil, Blush, Ti Sento, Guess, Lott, Rosefield, Josh, Lacoste, Hugo Boss en Skagen.

 

Chique, maar vooral ook trendy

“Borne belooft voor ons een hele mooie aanwinst te worden”, vertelt bedrijfsleider Elis. "Het centrum kent een groot aantal unieke winkels, er wonen relatief veel jonge, modebewuste mensen en er heerst een gezond ondernemersklimaat. Als we straks eenmaal de voormalige winkelruimte van Boonk volledig hebben vernieuwd en een chiquere maar vooral ook trendy aanblik hebben gegeven met natuursteen en warme kleuren, past het concept van Mucci er naadloos tussen. Voor deze nieuwe winkel zoeken wij nu al enkele nieuwe mensen, die verantwoordelijk gaan worden voor de vestiging.”

 

Wie zoekt Mucci?

Tot de belangrijkste kwaliteiten van de nieuwe medewerkers behoren natuurlijk een sterke modebewuste instelling, affiniteit met horloges en sieraden en de spirit en het vermogen om Mucci in Borne op de kaart te zetten. Voor deze vacatures (30 à 36 uur per week) gelden uitstekende salarisvoorwaarden en het perspectief op een inspirerend teamwork, ook met de andere vestigingen.

 

Meer weten? Bel dan met Elis (06 2527 0517), of maak direct je interesse kenbaar via een motiverende sollicitatie en mail deze naar naar elis@mucci.nl.

 

 

 

 

BorneBoeit groeit als kool

en kan dus wel wat uitbreiding gebruiken...

 

 

 

Ons wensenlijstje:

 • vlotte pen en top-journalistieke ervaring
 • uitzonderlijke gave de perfecte foto te maken
 • vermogen professionele videocamera te bedienen, films te editen en te monteren
 • digitale vaardigheden
 • kennis van grafische vormgeving
 • klantvriendelijkheid en kunnen incasseren (de bekende olifantenhuid)
 • administratieve souplesse
 • 24 uur per dag/zeven dagen per week inzetbaar
 • brede glimlach
 • eigen vervoer
 • op-en-top collega
 • gezellig en vrolijk

 

Oké, we vragen misschien wel (te) veel, maar ja… een bijdrage leveren aan BorneBoeit staat nu eenmaal gelijk aan onze veelzijdige opdracht. Dag in dag uit, op elk uur van de dag. En troost je, als je denkt slechts op enkele punten aan ons wensenlijstje te voldoen, ook dán zou je best eens welkom kunnen zijn.

 

Wat bieden wij?

Eigenlijk niks. Per slot van rekening zijn we allemaal vrijwilligers. Maar… we hebben wél veel lol met elkaar en wat wil een mens nog meer, nietwaar?

 

Durf je de uitdaging aan? Stuur dan je mail naar info@borneboeit.nl, of bel met Anke Jonathans (06 4248 4901) of Bertil Meyer (06 5571 7319). Zij vertellen je graag meer.

 

**ADVERTORIAL**

 

Bij Brandweer Twente zijn bijna 700 vrijwilligers actief. Sophie, Mariska en Hans bestrijden samen met hun collega’s jaarlijks ruim 4.000 incidenten. “Vanuit onze 29 kazernes in Twente werken we 24 uur per dag aan een veilig Twente. Ieder jaar zoeken we weer enthousiaste vrijwilligers zoals Sophie die zich hiervoor willen inzetten”, aldus Rob Bokdam, sectorhoofd Repressie bij Brandweer Twente. Het werk bestaat onder meer uit het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Werken bij de brandweer is uitdagend, afwisselend en dankbaar. Match jij met Brandweer Twente?

 

Kan Borne ook op jou rekenen?

 

Ook in Borne zoeken we brandweervrijwilligers die binnen enkele minuten voor een uitruk op de kazerne kunnen zijn (op basis van vrije opkomst). Zeker als je overdag beschikbaar bent voor de brandweer, hebben we kans op een match! Je wordt onderdeel van een hecht team, ontvangt als vrijwilliger een vergoeding voor opleiding en oefeningen en bent inzetbaar bij calamiteiten. Je inzet als vrijwilliger is cruciaal, de inwoners van Borne rekenen altijd op de brandweer.

 

Flexwerkende vrijwilligers op kazernes

Steeds meer mensen werken in verband met corona thuis. Juist in deze situatie kun jij het verschil maken! Ben je niet gebonden aan een vaste werkplek, dan biedt Brandweer Twente gratis werkplekken met voorzieningen aan. Dat is win-win. Je kunt je (eigen) werk vanuit de kazerne doen, waarbij de kans bestaat dat de pieper gaat om hulp te verlenen. Als flexwerker werk je gemiddeld twee dagen in de week in de kazerne en rukt bij een alarmering uit.

 

Kom werken bij de warmste werkgever van Nederland

Wil jij je als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Borne? Laten we samen uitzoeken hoe we dat slim kunnen combineren met jouw studie of baan, jouw levensstijl en thuissituatie. Ben je benieuwd hoe een drukke baan te combineren is met de vrijwillige brandweer? Kijk dan op www.werkenbijbrandweertwente.nl en word ook vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!

 

Meer nieuws