** ADVERTORIAL **


Vakantiehulpen

én een schoonmaker m/v in Barchem en Lochem

voor plm. 10 uur per week

 

PROFiCS is een professionele schoonmaakorganisatie in Borne. Vanuit ons bedrijf aan de Industriestraat werken we met ruim 25 collega’s onder meer aan het schoonhouden van vele panden. Op korte termijn zoeken we versterking.

 

In de zomerperiode hebben we nog plek voor enkele parttime vakantiehulpen. Misschien iets voor jou als je hard wilt werken, gemotiveerd bent en een graag ‘een centje’ wilt bijverdienen.

 

Voor een B&B in Barchem en een pand in Lochem zoeken we een schoonmaker m/v voor circa 10 uur per week. Je werktijden zijn tijdens de wisselingen bij de B&B, vooral op maandag en vrijdag en soms tijdens het weekend. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en zelfstandig kunt werken.

 

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan snel je gegevens naar info@profics-schoonmaak.nl en wie weet kun je dan heel binnenkort al aan de slag.

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Logistiek medewerker

enthousiaste en leergierige teamplayer

 

Naturalia is importeur en groothandel in Mediterrane Specialiteiten en gevestigd op het bedrijventerrein Molenkamp in Borne. Als logistiek medewerker werk je in een hecht team samen om bestellingen voor klanten klaar te maken, inkomende goederen te verwerken en de magazijnen op orde te houden.

 

Je bent een teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken. Ervaring is mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Het magazijn is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur, daarbinnen vallen je werkuren. Een keertje langer werken vind je echter geen probleem. Ga je bij ons aan de slag dan heb je een prachtige job waarin je veel kunt leren en collega's waar je op kunt bouwen.

 

Iets voor jou? Mail je cv met motivatie naar magazijn@naturalia.nl. Als je vooraf vragen hebt, kun je mailen of bel naar Mark, sr. logistiek medewerker, 06-1567 4631.

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Vrolijke en leergierige verkoper/verkoopster

voor 16 uur per week

 

Voor onze keurslagerij aan de Nieuwe Kerkstraat 1 in Borne zoeken wij op korte termijn een enthousiaste verkoper/verkoopster met passie voor ons vak.

 

Heb jij ‘iets’ met lekker eten en houd je van aanpakken, dan is deze job wellicht voor jou een mooie kans. Voorwaarde is wel dat je een echte teamplayer, flexibel en klantvriendelijk bent. Vergelijkbare ervaring is niet noodzakelijk, wél de wil om te leren. Van onze kant kun je rekenen op een passende beloning en een ambachtelijke omgeving waarin je werkt met de meest moderne apparatuur.

 

Iets voor jou?

Neem dan snel contact op Albin of Saskia Rikkerink, via 074 266 1593 / 06 5246 2773 of info@rensink.keurslager.nl.

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Autorized Harley-Davidson dealer Oude Monnink Motors B.V.

Rientjesoven 18 • 7621 HB Borne • www.oudemonninkmotors.nl

 

Meer nieuws