** ADVERTORIAL **

 

 

** ADVERTORIAL **

 

Autorized Harley-Davidson dealer Oude Monnink Motors B.V.

Rientjesoven 18 • 7621 HB Borne • www.oudemonninkmotors.nl

 

** ADVERTORIAL **

 

Natuursteenbewerker

met passie voor ambachtelijk werk

 

Je werk bestaat uit het bewerken van natuursteen tot in detail: van het opnemen van de maten bij de klant, het op maat maken van het product in de werkplaats en het regelen van de productie tot het plaatsen van het product bij de klant. Geen enkele opdracht is hetzelfde! Bovendien is het eindproduct telkens anders en kan het variëren van dorpels, vensterbanken, aanrechtbladen en haardplateaus tot de interieurinrichting van cabines op jachten en cruiseschepen.

 

Wat wij vragen

Je bent een handige student, werkzoekend, zij-instroom en tussen de 20 en 35 jaar. Verder vinden we het belangrijk dat je oog hebt voor techniek, een paar gouden handen en beschikt over de juiste mentaliteit. Om technische bouwtekeningen te kunnen lezen is wiskundig inzicht noodzakelijk; ook heb je ervaring met CNC-gestuurde machines. Diploma’s zijn niet van toepassing, die kunnen worden gehaald binnen het bedrijf. Een tegemoetkoming in studiekosten is bespreekbaar.

 

Nieuwsgierig?

Als je meer wilt weten over deze functie bel je met Harold of Miranda Boers, telefoon (074) 266 1988. Ook is het mogelijk een of meerdere dagen op proef mee te draaien, zodat je meer inzicht krijgt in onze werkzaamheden en de sfeer binnen ons bedrijf. Je sollicitatie mail je naar info@boersnatuursteen.nl.

 

Boers Natuursteen | Harold en Miranda Boers | Tichelkampweg 69 Borne

 

Meer nieuws