**ADVERTORIAL**

 

Zelfstandig werkend kok

die Twente als werkterrein zoekt en de avonden en weekenden vrij wil zijn

 

Is de keuken jouw favoriete domein, maar wil je graag de avonden en weekenden vrij zijn? Dan hebben we jouw droombaan! In deze rol verzorg jij dagelijks met het team een uitgebreide, verrassende, gezonde 'Ottolenghi' lunch bij één van onze lunchlocaties in de buurt van Borne.

 

Wanneer pas je in deze rol?

Je bent een kok met passie voor zijn of haar vak. Geen dertien in een dozijn. Een goede kok, maar ook een fijne collega. Jouw ingrediënten: energie, creativiteit, een positieve levensinstelling en teamspirit. Denk jij dat je een aanvulling bent op ons culinaire team? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

 

Wat wij jou bieden?

Wij bieden je een afwisselende baan. Een rol binnen een groeiende organisatie, waar geen dag hetzelfde is. En waar talent, een fijne persoonlijkheid en teamspirit belangrijker zijn dan een diploma.

 

Iets voor jou? Verras ons dan met een sollicitatie via office@dorset.nl en wie weet schitter jij binnenkort in onze keuken.

 

 

**ADVERTORIAL**

 

Bij Pearle is het elke dag fijn werken, met leuke klanten, gave merken én doorgroeimogelijkheden. Dat geldt ook voor onze vestiging aan de Grotestraat 191 in Borne

 

Pearle in Borne zoekt een  

Enthousiaste medewerker verkoop m/v

 

Als medewerker verkoop ontvang jij iedere klant met een warme glimlach en deskundig advies. Je mag dan misschien nog niet zo veel verkoopervaring hebben, het lijkt je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar die ene perfecte bril of zonnebril. Jij wilt de collectie op je duimpje leren kennen, zodat je altijd de perfecte match gaat vinden. Wij leren je graag hoe je een bril afstelt en geven je tips voor onderhoud en reiniging.

 

Je hebt een opleiding op MBO-niveau en enige verkoopervaring in de retail. Affiniteit met lifestyle is een must. Verder ben je sociaal en communicatief meer dan vaardig, een echte teamworker en heb je een uitgesproken gevoel voor service. Vanzelfsprekend krijg je bij ons alle kans je verder te ontwikkelen en te specialiseren. Het aantal uren dat je bij ons gaat werken bepalen we in overleg.

 

Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die we zoeken? Stap dan snel bij ons binnen en vraag even naar Esther Flentge. Als je eerst nog meer wilt weten kun je haar bellen, telefoon (074) 266 5544.

 

**ADVERTORIAL**

 

 

**ADVERTORIAL**

 

Interieurverzorgers m/v

tussen de 12,5 en 24 uur per week; aaneengesloten dagen of dagdelen in overleg

 

PROFiCS is een professionele schoonmaakorganisatie in Borne. Vanuit ons bedrijf aan de Industriestraat werken we met ruim 30 collega’s onder meer aan het schoonhouden van vele panden. Op korte termijn zoeken we versterking.

 

Voor enkele opdrachtgevers zoeken we namelijk interieurverzorgers voor tussen de 12,5 en 24 uur per week. Je werktijden bepalen we in overleg. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en zelfstandig kunt werken.

 

Ben jij degene die we zoeken? Bel dan snel met Bert Oude Lansink (06 5435 4526) of mail je gegevens naar info@profics-schoonmaak.nl en wie weet kun je dan heel binnenkort al aan de slag.

 

 

**ADVERTORIAL**

 

INGRID SCHERPHOF: “HET IS GEWOON GEWELDIG OM HIER JE VAKKENNIS TE ETALEREN’

Leurink Mode zoekt een tweede coupeuse

 

“Eigenlijk zoeken we een kopie van Ingrid”, zegt Marc Leurink van Leurink Mode aan het Dorsetplein. Ingrid Scherphof, de coupeuse waar hij op doelt, begint er een beetje verlegen bij te glimlachen. Toch zit er wel een kern van waarheid in het statement van de ondernemer, want Ingrid heeft al 15 jaar haar hart verpand aan de modezaak. “Ik vind het nog elke dag een enorm leuke job. De contacten met je klanten, maar ook met collega’s en dan nog eens de meest uiteenlopende opdrachten… het is gewoon geweldig om hier mijn vakkennis en ervaring telkens weer te kunnen etaleren. Alleen… het wordt gewoon te druk, dus zit ik nu te springen om een tweede coupeuse, die twee à drie dagen per week wil en vooral ook kán bijspringen.”

 

‘We zijn wél Leurink’

Een kijkje in het atelier van Ingrid, op de bovenverdieping, maakt al snel duidelijk wat ze precies bedoelt. In het ene vertrek staan de huishoudnaaimachine alsook enkele andere machines, in het andere het stoomstrijkapparaat en in de kamer daarnaast hangt het nog uit te voeren verstelwerk. Van een colbert nauwer en een japon korter maken, tot borduurwerk, het verplaatsen van knopen en het aanbrengen van schoudervullingen. “Het zijn vaak de meest uiteenlopende opdrachten, die ik in nauw overleg met de klant ga uitvoeren. Daarbij ben ik dan ook degene die aangeeft of de gewenste veranderingen wel mogelijk zijn. Het moet immers allemaal wel kunnen, we zijn wél Leurink en dat betekent ook dat we ons geen prutswerk willen en kunnen permitteren.”

 

Om die taak aan te kunnen, heb je volgens Ingrid veel stofkennis nodig. “We verkopen nu eenmaal exclusieve stoffen in zowel wol, zijde, linnen als leer. En allemaal hebben ze hun eigen kenmerken. Daar moet je dus rekening mee houden in je advisering. Wat kan wel en wat kan absoluut niet? Maar dat maakt het tegelijkertijd ook zo leuk en afwisselend. Wat dat betreft is mijn hobby ook echt mijn werk geworden. Ik geniet ervan. En ja, ook op de zaterdagen hoor. Dat weet je en dat hoort er nu eenmaal bij.”

 

Wie zoeken we precies?

Datzelfde geldt voor de coupeuse die Ingrid graag als rechterhand zou zien. Zij werkt straks twee à drie dagen per week, heeft ook al de nodige ervaring in het coupeusewerk opgedaan en kan - net als Ingrid - bogen op een gedegen stofkennis. En bovendien heeft ze de vaardigheden en het overwicht om klanten van een gefundeerd advies te dienen. “Kortom, ze moet er wel staan hoor”, zo vat Ingrid het bondig samen.

 

Als jij zo iemand bent, is een mailtje naar christel@leurinkmode.nl de kortste weg. Wellicht dat we je dan heel binnenkort eens uitnodigen om kennis te maken. Voor het geval je eerst nog meer wilt weten, kun je op woensdag, donderdag en vrijdag bellen met Ingrid Scherphof, telefoon (074) 266 1632.

 

 

Help jij mee BorneBoeit verder uit te bouwen?

 

Het gaat goed met BorneBoeit. In de inmiddels acht jaar dat we ‘in de lucht’ zijn, hebben we een bijzondere plek veroverd binnen de Bornse samenleving. Dagelijks bezoeken zo’n 6.000 mensen, zowel jong als iets ouder, onze website en app. En op Facebook tellen we inmiddels ruim 14.000 volgers. Daarnaast zijn we door de gemeente Borne aangewezen om de taak als dé lokale publieke media-instelling te vervullen.

 

Al met al een ontwikkeling waar we trots op zijn en die ons prikkelt om met heel veel enthousiasme op de ingeslagen weg door te gaan. Dat kunnen we echter niet alleen, da’s logisch. Dus is er plek voor enkele nieuwe mensen (jongens en meiden, mannen en vrouwen) die ons daarbij willen helpen.

 

Redacteuren

Op dit moment zoeken we enkele redacteuren die een deel van de verslaggeving op zich willen nemen. Vanzelfsprekend is daarvoor een uitstekende kennis van het Nederlands onmisbaar. Ook hechten we eraan dat je in Borne woont.

 

Lijkt het jou leuk binnen ons enthousiaste team een in eerste instantie vrijwillige bijdrage te leveren aan onze verdere ontwikkeling en zit het pionieren je in het bloed? Aarzel dan niet en stuur je mail naar info@borneboeit.nl, of bel met Anke Jonathans (06 4248 4901) of Bertil Meyer (06 5571 7319). Zij vertellen je graag meer.

 

 

Meer nieuws