**ADVERTORIAL**

 

Braakhuis Borne Metaaltechniek B.V. is een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in de maakindustrie. We zijn toeleverancier van (fijn)mechanische delen, in middelgrote en kleine series. Daarnaast ontwikkelen en bouwen we seriematig modules en machines op klantspecificaties. Onze klanten bevinden zich in een uitgebreid marktsegment. Op korte termijn zoeken wij een

 

Kwaliteitsbewuste zager m/v

met affiniteit tot techniek in de metaalindustrie

 

Binnen onze productie verricht je alle voorkomende zaagwerkzaamheden en zorg je ervoor dat alle gezaagde producten tijdig en volgens het vereiste kwaliteitsniveau worden afgeleverd. Daarnaast help je bij het laden en lossen en registreer je de vrachtbrieven in het ERP-systeem. De voorraden houd je netjes bij in het magazijn, waarbij het van belang is de diverse materiaalsoorten gescheiden te houden. Verder verricht je waar nodig diverse hand- en spandiensten in de productie. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan kleine montagewerkzaamheden en/of het bedienen van een machine. Je deelt je eigen tijd in als zager.

 

Wat zijn je kwaliteiten?

  • affiniteit met techniek in de metaalindustrie
  • vermogen om zelfstandig, gestructureerd en nauwkeurig te werken
  • kwaliteitsbewustzijn en goed overweg kunnen met meetgereedschap
  • ervaring met het zagen van diverse metaalsoorten is een pre, evenals materialenkennis en het kunnen lezen van tekeningen.

 

Onze tegenprestatie

Je kunt bij ons rekenen op een afwisselende baan en een leuke werkplek binnen een gezellig team waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Je salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding; de arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Metaal en Techniek. Je werkt in dagdienst, met de mogelijkheid tot flexibele werktijden.

 

Belangstelling?

Stuur dan je motivatie en cv naar Petra ter Mors (mors@braakhuis.com). Als je eerst nog meer wilt weten kun je haar bellen (074) 266 6663. Meer over onze organisatie vind je ook terug op YouTube.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

** ADVERTORIAL **

 

 

**ADVERTORIAL**

 

Word jij de nieuwe influencer van Borne?

 

Ben je tussen de 18 en 40 jaar? Voel jij je betrokken bij de sociale activiteiten in de gemeente Borne en wil je hierop invloed uitoefenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Lokaal Fonds Borne is een goede doelen stichting die activiteiten in de wijk en in de gemeente Borne ondersteunt met kennis en geld. Het doel is om de leefbaarheid in Borne, Zenderen en Hertme te vergroten en inwoners hun talenten optimaal te laten benutten. Jouw rol is die van verbindingsofficier. Jij wijst de initiatiefnemers de weg naar subsidies, de juiste instanties. Je viert en deelt de successen met hen! Je moet wel enige ervaring hebben met social media.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op met Louis Oosterik, penningmeester, telefoon 06 2250 1301, of met Ton Tammerveld, voorzitter, telefoon 06 3012 3292.

 

**ADVERTORIAL**

 

Schoonmakers m/v

tussen de 10 en 20 uur per week; tijden en dagen in overleg

 

PROFiCS is een professionele schoonmaakorganisatie in Borne. Vanuit ons bedrijf aan de Industriestraat werken we met ruim 30 collega’s onder meer aan het schoonhouden van vele panden. Op korte termijn zoeken we versterking.

 

Voor enkele opdrachtgevers in Borne zoeken we namelijk schoonmakers voor tussen de 10 en 20 uur per week. Je werktijden zijn tijdens de vroege ochtend- en/of avonduren. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en zelfstandig kunt werken.

 

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan snel je gegevens naar info@profics-schoonmaak.nl en wie weet kun je dan heel binnenkort al aan de slag.

 

 

Help jij mee BorneBoeit verder uit te bouwen?

 

Het gaat goed met BorneBoeit. In de inmiddels acht jaar dat we ‘in de lucht’ zijn, hebben we een bijzondere plek veroverd binnen de Bornse samenleving. Dagelijks bezoeken zo’n 6.000 mensen, zowel jong als iets ouder, onze website en app. En op Facebook tellen we inmiddels ruim 14.000 volgers. Daarnaast zijn we door de gemeente Borne aangewezen om de taak als dé lokale publieke media-instelling te vervullen.

 

Al met al een ontwikkeling waar we trots op zijn en die ons prikkelt om met heel veel enthousiasme op de ingeslagen weg door te gaan. Dat kunnen we echter niet alleen, da’s logisch. Dus is er plek voor enkele nieuwe mensen (jongens en meiden, mannen en vrouwen) die ons daarbij willen helpen.

 

Redacteuren

Op dit moment zoeken we enkele redacteuren die een deel van de verslaggeving op zich willen nemen. Vanzelfsprekend is daarvoor een uitstekende kennis van het Nederlands onmisbaar. Ook hechten we eraan dat je in Borne woont.

 

Lijkt het jou leuk binnen ons enthousiaste team een in eerste instantie vrijwillige bijdrage te leveren aan onze verdere ontwikkeling en zit het pionieren je in het bloed? Aarzel dan niet en stuur je mail naar info@borneboeit.nl, of bel met Anke Jonathans (06 4248 4901) of Bertil Meyer (06 5571 7319). Zij vertellen je graag meer.

 

 

**ADVERTORIAL**

 

Bij Brandweer Twente zijn bijna 700 vrijwilligers actief. Sophie, Mariska en Hans bestrijden samen met hun collega’s jaarlijks ruim 4.000 incidenten. “Vanuit onze 29 kazernes in Twente werken we 24 uur per dag aan een veilig Twente. Ieder jaar zoeken we weer enthousiaste vrijwilligers zoals Sophie die zich hiervoor willen inzetten”, aldus Rob Bokdam, sectorhoofd Repressie bij Brandweer Twente. Het werk bestaat onder meer uit het blussen van branden, het bestrijden van ongevallen met gevaarlijke stoffen en het bevrijden van verkeersslachtoffers. Werken bij de brandweer is uitdagend, afwisselend en dankbaar. Match jij met Brandweer Twente?

 

Kan Borne ook op jou rekenen?

 

Ook in Borne zoeken we brandweervrijwilligers die binnen enkele minuten voor een uitruk op de kazerne kunnen zijn (op basis van vrije opkomst). Zeker als je overdag beschikbaar bent voor de brandweer, hebben we kans op een match! Je wordt onderdeel van een hecht team, ontvangt als vrijwilliger een vergoeding voor opleiding en oefeningen en bent inzetbaar bij calamiteiten. Je inzet als vrijwilliger is cruciaal, de inwoners van Borne rekenen altijd op de brandweer.

 

Flexwerkende vrijwilligers op kazernes

Steeds meer mensen werken in verband met corona thuis. Juist in deze situatie kun jij het verschil maken! Ben je niet gebonden aan een vaste werkplek, dan biedt Brandweer Twente gratis werkplekken met voorzieningen aan. Dat is win-win. Je kunt je (eigen) werk vanuit de kazerne doen, waarbij de kans bestaat dat de pieper gaat om hulp te verlenen. Als flexwerker werk je gemiddeld twee dagen in de week in de kazerne en rukt bij een alarmering uit.

 

Kom werken bij de warmste werkgever van Nederland

Wil jij je als brandweervrijwilliger inzetten voor mens en dier in Borne? Laten we samen uitzoeken hoe we dat slim kunnen combineren met jouw studie of baan, jouw levensstijl en thuissituatie. Ben je benieuwd hoe een drukke baan te combineren is met de vrijwillige brandweer? Kijk dan op www.werkenbijbrandweertwente.nl en word ook vrijwilliger bij de warmste werkgever van Nederland!

 

Meer nieuws