**ADVERTORIAL**

 

 

**ADVERTORIAL**

 

Interieurverzorgers m/v

tussen de 12,5 en 24 uur per week; aaneengesloten dagen of dagdelen in overleg

 

PROFiCS is een professionele schoonmaakorganisatie in Borne. Vanuit ons bedrijf aan de Industriestraat werken we met ruim 30 collega’s onder meer aan het schoonhouden van vele panden. Op korte termijn zoeken we versterking.

 

Voor enkele opdrachtgevers zoeken we namelijk interieurverzorgers voor tussen de 12,5 en 24 uur per week. Je werktijden bepalen we in overleg. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en zelfstandig kunt werken.

 

Ben jij degene die we zoeken? Bel dan snel met Bert Oude Lansink (06 5435 4526) of mail je gegevens naar info@profics-schoonmaak.nl en wie weet kun je dan heel binnenkort al aan de slag.

 

 

Help jij mee BorneBoeit verder uit te bouwen?

 

Het gaat goed met BorneBoeit. In de inmiddels acht jaar dat we ‘in de lucht’ zijn, hebben we een bijzondere plek veroverd binnen de Bornse samenleving. Dagelijks bezoeken zo’n 6.000 mensen, zowel jong als iets ouder, onze website en app. En op Facebook tellen we inmiddels ruim 14.000 volgers. Daarnaast zijn we door de gemeente Borne aangewezen om de taak als dé lokale publieke media-instelling te vervullen.

 

Al met al een ontwikkeling waar we trots op zijn en die ons prikkelt om met heel veel enthousiasme op de ingeslagen weg door te gaan. Dat kunnen we echter niet alleen, da’s logisch. Dus is er plek voor enkele nieuwe mensen (jongens en meiden, mannen en vrouwen) die ons daarbij willen helpen.

 

Redacteuren

Op dit moment zoeken we enkele redacteuren die een deel van de verslaggeving op zich willen nemen. Vanzelfsprekend is daarvoor een uitstekende kennis van het Nederlands onmisbaar. Ook hechten we eraan dat je in Borne woont.

 

Lijkt het jou leuk binnen ons enthousiaste team een in eerste instantie vrijwillige bijdrage te leveren aan onze verdere ontwikkeling en zit het pionieren je in het bloed? Aarzel dan niet en stuur je mail naar info@borneboeit.nl, of bel met Anke Jonathans (06 4248 4901) of Bertil Meyer (06 5571 7319). Zij vertellen je graag meer.

 

 

Meer nieuws