**ADVERTORIAL**

 

 

Hé doktersassistent, wij zijn op zoek naar jou!

 

Huisartsenpraktijk de Poort van Borne is per direct op zoek naar een enthousiaste, spontane, gedreven doktersassistente!


Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Je trieert aan de telefoon, plant het spreekuur en staat patiënten te woord aan de balie. Daarnaast zijn er natuurlijk voldoende uitdagingen om jouw kwaliteiten optimaal in te zetten!


Wij bieden een prettige werkomgeving met een fijne sfeer, in het prachtige gezondheidscentrum De Poort van Borne.


Bel naar onze praktijkmanager Linda Bakker tel.nr 074-2661391 voor meer informatie. Uiteraard mag je ook een e-mail sturen naar l.bakker@ezorg.nl

 

Wij zien je reactie graag tegemoet!

 

**ADVERTORIAL**

 

Interieurverzorgers m/v

tussen de 12,5 en 24 uur per week; aaneengesloten dagen of dagdelen in overleg

 

PROFiCS is een professionele schoonmaakorganisatie in Borne. Vanuit ons bedrijf aan de Industriestraat werken we met ruim 30 collega’s onder meer aan het schoonhouden van vele panden. Op korte termijn zoeken we versterking.

 

Voor enkele opdrachtgevers zoeken we namelijk interieurverzorgers voor tussen de 12,5 en 24 uur per week. Je werktijden bepalen we in overleg. Het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en zelfstandig kunt werken.

 

Ben jij degene die we zoeken? Bel dan snel met Bert Oude Lansink (06 5435 4526) of mail je gegevens naar info@profics-schoonmaak.nl en wie weet kun je dan heel binnenkort al aan de slag.

 

 

Meer nieuws