21 april 2024

Zondag 21 april 2024 bruist het weer in Borne!

 

Naar schatting 35.000 bezoekers schuifelden vorig jaar door Oud Borne langs de levende standbeelden tijdens het Open Kampioenschap NO-Nederland voor Living statues. Dit kampioenschap is dan ook de vertrouwde publiekstrekker van het jaarlijkse evenement ‘Borne op z’n Best’, waarin Bornenaren laten zien wat ze in huis hebben op cultureel, kunstzinnig en muzikaal gebied. Op zondag 21 april is het weer zover.

 

Vol programma

Alom in het centrum - op pleinen, in straten en in kerken - treden koren, orkesten, bands en dansgroepen op. Zo is er de kunstmarkt Kunst in Borne waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen, terwijl de drie Bornse blaaskapellen er hun eigen festivalletje van maken.

 

En meer...

Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn verder de talloze optredens van koren en orkesten, het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen, een heus blaaskapellenfeestje onder de noemer Bloaz'n op zien Bestén de koopzondag completeren de dag. Kortom, 21 april bruist het weer in Borne!

 

In deze special op BorneBoeit houden we je in de aanloop naar 21 april op de hoogte van alle ins en outs, nieuwtjes en praktische informatie. En natuurlijk zullen we uitgebreid verslag doen van het evenement dat hoog gewaardeerd wordt door bezoekers van buiten Borne, maar zeker ook door de Bornenaren zelf.