Borne op z'n Best

Op deze pagina's vind je alles over Borne op z'n Best. De laatste editie, op 10 april 2022, werd na twee jaar gedwongen stilte weer een enorm succes. Zo'n 35.000 bezoekers genoten van een geweldige middag. Kijk voor een terugblik maar eens op de fotopagina...

 

In 2023 zal Borne op z'n Best worden gehouden op zondag 16 april. Binnenkort lees je er veel meer over op deze site.

 

Zondag 10 april 2022 bruist het weer in Borne!

 

Naar schatting 35.000 bezoekers schuifelden in 2019 door Oud Borne langs de levende standbeelden tijdens het Open Kampioenschap NO-Nederland voor Living statues. Dit kampioenschap is dan ook de vertrouwde publiekstrekker van het jaarlijkse evenement ‘Borne op z’n Best’, waarin Bornenaren laten zien wat ze in huis hebben op cultureel, kunstzinnig en muzikaal gebied. Na twee jaar gedwongen stilte is het daarom extra fijn dat er op 10 april 2022 weer een nieuwe editie kan plaatsvinden.

 

Vol programma

Alom in het centrum - op pleinen, in straten en in kerken - treden koren, orkesten, bands en dansgroepen op. Zo is er de kunstmarkt Kunst in Borne waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen, terwijl vele foodtrucks je verwennen met hun lekkernijen.

 

En meer...

Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn verder de brocante, de talloze optredens van koren en orkesten, de creamarkt en het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen en de koopzondag completeren de dag. Kortom, 10 april bruist het weer in Borne!

 

In deze special op BorneBoeit houden we u in de aanloop naar 10 april op de hoogte van alle ins en outs, nieuwtjes en praktische informatie. En natuurlijk zullen we uitgebreid verslag doen van het evenement dat hoog gewaardeerd wordt door bezoekers van buiten Borne, maar zeker ook door de Bornenaren zelf.