In deze special vind je alle info over het evenement, zoals dat op zondag 14 april 2019 heeft plaatsgevonden. Ook in 2020 is natuurlijk weer een Borne op z'n Best. Om precies te zijn op zondag 19 april. En ook dan houden we je uiteraard weer graag op de hoogte van alle wetenswaardigs.

 

Zondag 14 april 2019 bruist het weer in Borne

 

Naar schatting 35.000 bezoekers schuifelden vorig jaar door Oud Borne langs de levende standbeelden tijdens het Open Kampioenschap NO-Nederland voor Living statues. Dit kampioenschap is dan ook de vertrouwde publiekstrekker van het jaarlijkse evenement ‘Borne op z’n Best’, waarin Bornenaren laten zien wat ze in huis hebben op cultureel, kunstzinnig en muzikaal gebied.

 

Vol programma

Alom in het centrum - op pleinen, in straten en in kerken - treden koren, orkesten, bands en dansgroepen op. Op de Scholtenshof (rondom de mammoet Boris) is er de kunstmarkt Kunst in Borne waar kunstliefhebbers hun hart kunnen ophalen. En verderop in het centrum tonen ROC-studenten van de textiel- en modeopleiding hoe kunst en mode naadloos in elkaar kunnen opgaan.

 

En meer...

Vaste onderdelen van Borne op z’n Best zijn verder de brocante, de talloze optredens van koren en orkesten, de creamarkt en het jeugdplein vol leuke dansoptredens en kinderactiviteiten. De gezellige terrassen en de koopzondag completeren de dag. Kortom, 14 april bruist het weer in Borne!

 

In deze special op BorneBoeit houden we u in de aanloop naar 14 april op de hoogte van alle ins en outs, nieuwtjes en praktische informatie. En natuurlijk zullen we uitgebreid verslag doen van het evenement dat hoog gewaardeerd wordt door bezoekers van buiten Borne, maar zeker ook door de Bornenaren zelf.