Word partner van BorneBoeit.nl!

BorneBoeit. Snelgroeiend, ambitieus en binnen vier jaar diep geworteld in Borne en haar samenleving. De website, die dagelijks door gemiddeld bijna 4.000 mensen wordt bezocht, weerspiegelt een gemeenschap waarin verbinding, sociale betrokkenheid en het ‘Familie Borne-gevoel’ de overhand hebben. Op deze wijze levert BorneBoeit een maatschappelijke bijdrage aan het plezier om in Borne te wonen, te leven en te werken. Bovendien biedt BorneBoeit een uitstekend platform om Borne in al haar facetten buiten de eigen gemeentegrenzen te promoten.

 

Dat kunnen we echter niet alleen. Als jong medium dat zich graag wil doorontwikkelen, hebben we simpelweg partijen nodig die ons willen ondersteunen. Zoals partners, die het mede mogelijk blijven maken om te doen wat we doen en die vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid hieraan een bijdrage willen leveren.

 

Als ‘tegenprestatie’ willen wij hen graag laten delen in ons succes. Vandaar dat we drie varianten hebben ontwikkeld die een dergelijke tegenprestatie handen en voeten kunnen geven.

 

Bovenste-beste partners

Voor een bedrag van 2.500 euro per jaar zetten zij drie jaar lang hun stevige schouders onder ons bouwwerk en dragen zij bij aan een solide en structurele continuering van onze werkzaamheden. Van onze kant kunnen zij rekenen op bijvoorbeeld een gratis leaderboard banner op de homepagina (met een waarde van ruim 1.900 euro) en op vier keer per jaar redactionele aandacht.

 

Beste partners
Een partnerschap als beste partner vertaalt zich in een gratis leaderboard banner voor zes maanden, plus eveneens een gratis banner tijdens de overige zes maanden. Daarnaast kan er vier keer per jaar gratis gebruik worden gemaakt van een advertorialplaatsing. Uw bijdrage komt neer op 1.500 euro.

 

Boeiende partners

Deze groep ondernemers steekt ons met een jaarlijks bedrag van 1.000 euro drie jaar lang een geweldig hart onder de riem. Onze tegenprestatie zou in dit geval kunnen bestaan uit het plaatsen van een gratis banner (met een waarde van ruim 1.300 euro) en twee keer redactionele aandacht per jaar.

 

De laatste categorie noemen we gemakshalve maar onze ‘supporters’

Zij dragen BorneBoeit een warm hart toe en zien hun bedrage vooral als morele steun.

Toch blijven ook zijn natuurlijk niet met lege handen staan. Integendeel. Voor een bedrag van 500 euro kunnen zij jaarlijks -en dat drie jaar achtereen- rekenen op een redactioneel artikel.

 

Bovendien kunnen zij, net zoals de bovenste-beste, beste en boeiende partners, deelgenoot zijn van een jaarlijks evenement dat door BorneBoeit wordt georganiseerd en waarin netwerken en gezelligheid de boventoon zullen voeren.

 

Iets voor u? Laat het ons weten. We overleggen graag om samen met u een overeenkomst op maat te realiseren, waarbij uiteraard een win-win resultaat het uitgangspunt is. En vanzelfsprekend betekent een partnerschap, hoe blij we er ook mee zijn, dat dit niet van invloed is op de onafhankelijke verslaggeving van onze nieuwsberichten.

 

 

Partners van BorneBoeit


Netgemak internetbureau 

Hazenweg 2

7556 BM Hengelo

 

 

Bons & Evers

Industriestraat 5
7622 AV Borne

 

 

Bundeling Bornse Ondernemers

Postbus 165
7620 AD Borne

 

 

Drukkerij Knoef

Oude Almeloseweg 2

7622 CE Borne

 

 

 

Bouwonderneming Oude Wolbers

Oostermaat 8

7623 CS Borne

 

 

 

Studio Twente

Mosweg 19

7567 PG Hengelo

 

 

 

Euverman & Nuyts makelaars in Twente

Grotestraat 144

7622 GP Borne

 

 

 

PROFiCS Schoonmaakorganisatie & AARION Schoonmaakmarkt

Industriestraat 8

7622 AV Borne

 

 

 

 

 

Leurink Mode

Dorsetplein 3
7622 CH Borne

 

 

Kuhlmann Westerhof & De Kok

Bekenhorst 15

7622 CJ Borne

 

 

Kulturhus Borne

Marktstraat 23
7622 CP Borne
 
 

Bucon Borne BV
Industriestraat 11
7622 AV Borne

 

 

Welbions Thuis in Borne en Hengelo

Stationsstraat 12

7622 LX Borne

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!