Op deze pagina treft u de livebeelden die BorneBoeit in voorkomende gevallen verzorgt van bijzondere gebeurtenissen in Borne, Hertme en Zenderen.

 

ONLINE FEESTAVOND VANUIT NIEUWE STUDIO

Primeurs kenmerken Toet’nbloazers Gala

 

8 januari 2021 - Vanavond om 20.00 uur is het zover. Het allereerste online Toet’nbloazers Gala in de historie van de 55 jaar jonge carnavalsvereniging. Het is een noodgreep, want het virus maakt een ‘echt’ Gala dit jaar natuurlijk onmogelijk. Van de nood werd echter een deugd gemaakt en de Galacommissie besloot dit keer een online variant te creëren. Er werd gekozen voor de fonkelnieuwe studio van BorneBoeit, van waaruit Ann Kollen en Daan Meijer de presentatie van het bijna twee uur durende evenement via een livestream voor hun rekening nemen.

 

Voor zowel De Toet’nbloazers als voor BorneBoeit is er dus sprake van een heuse primeur. Aan de techniek en het enthousiasme van de carnavalisten zal het in elk geval vanavond niet liggen. Eerder deze week werd er al volop proefgedraaid en voor de belangstellende kijker thuis belooft het een vermakelijke avond te worden, die wordt gelardeerd met sketches en acts uit voorgaande jaren. De avond begint officieel om 20.00 uur; ‘de zaal’ gaat echter al om 19.30 uur open. “Net zoals we dat altijd gewend zijn bij het Kulturhus”, aldus Lieke Wensink van de Galacommissie.

 

 

 

Meer nieuws