Meedoen in Borne

 

In 2011 stelde Borne als samenleving haar toekomstvisie MijnBorne2030, dynamische dorpen op. Een voorloper van de golf aan participatietrajecten die overal in het land zijn ontstaan.

In 2022 herijken we de toekomstvisie. Omdat we dat als samenleving in 2011 hebben afgesproken dat 20 jaar vooruit kijken ver is in een tijd die erg dynamisch is. Die herijking is nu en de vraag is natuurlijk, doe jij ook (weer) mee? Dat kan, graag zelfs! Kijk bijvoorbeeld op de pagina Inwoners-check en geef je mening.

 

Sinds 2011 zijn er mooie initiatieven opgebloeid uit MijnBorne2030, of passend in het gedachtengoed daarvan, die invulling geven aan het toekomstbeeld dat ons als gemeenschap voor ogen staat. De Bornse samenleving is een betrokken gemeenschap waarin veel organisaties, verenigingen en stichtingen zich inzetten voor een leefbare samenleving.

 

Heb jij ideeën, wensen of dromen voor Borne? Kijk dan eens op www.mijnborneinitiatief.nl en doe mee!

 

In deze special vind je alle achtergrondinformatie over MijnBorne2030.

 

Uitgelicht

Meedoen aan het BornePanel?

Het BornePanel is een grote groep inwoners, die een aantal keren per jaar via internet een vragenlijst van de gemeente invult. De resultaten van het BornePanel worden gebruikt bij het maken van beleid en het nemen van besluiten.