De ReŁnie

NOV

17

De ReŁnie

15:00 Kulturhus Borne

In het najaar van 2024 gaan de leden van Muziektheater Capriccio’97 weer op reis en deze keer per spoor! Er staan voorstellingen gepland voor zaterdagavond 16 november (aanvang 20:00 uur) en op zondagmiddag, 17 november 2024 (aanvang 15:00 uur) in het Kulturhus Borne.

Zoals u van Muziektheater Capriccio’97 bent gewend, wordt ook deze reis op het podium weer een enerverende ervaring, met veel muziek in mooie kooruitvoeringen, solo’s en duetten. De zeer herkenbare en bekende muziek heeft een hoog meezinggehalte en omlijst een spannend verhaal waarin natuurlijk ook de nodige de humor weer aanwezig is.

Jubileumfeest
Het koor viert namelijk een jubileum en daarom is er een reŁnie georganiseerd met vele leden ťn oud-leden. Het jubileumfeestje vindt plaats tijdens een treinreis naar het pittoreske plaatsje Capriccio in ItaliŽ, aan boord van de beroemde en zeer luxe Train …clair.

Uiteraard gebeurt er weer van alles wat zorgt voor verwarring en komische momenten. Het sfeervolle decor en de passende kleding doen de rest dit alles maakt ‘De ReŁnie’ tot een boeiende voorstelling die u beslist niet mag missen.

Regie
De regie voor deze productie is in handen van Nadieh Tigchelaar, die al vele producties op haar naam heeft staan. Zangcoach Aileen Dietrich zorgt ervoor dat de vocale bijdrage van koor en solisten wordt geperfectioneerd.† Marion Willems zorgt wederom samen met de rest van het combo, Joep, Bastiaan en Martin voor de muzikale begeleiding.

Entree €17,50
Tijd: 15:00 uur

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip