Culinair

Culinair genieten

Lekker uit eten op niveau?

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over een keur aan sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk meergangendiner of lunch. En het gevarieerde aanbod staat er garant voor dat u altijd een geschikt adres vindt dat bij uw smaak en bij uw budget past.
Van puur Twents tot exclusief oriëntaals, binnen de gemeente Borne hoeft u niet lang te zoeken voor een geschikt adres om u culinair te laten verwennen.

Elke maand wordt op deze pagina een van de restaurants extra belicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu van de Maand, een diner of lunch tegen een speciale prijs.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van de andere deelnemers van BorneBoeit Culinair:
Al Capone, Dorset, Grand Café De Steeg, Het Seminar, Il Tartufo, Jasmin Garden, Kir Royal, Las Carretas en Het Tuinrestaurant.

 

Nieuws

Ambachtelijke frietzaak in Nieuwe Kerkstraat

In het pand waar voorheen het IJs- en koffiehuuske gevestigd was opent, als het allemaal meezit, nog dit jaar een filiaal van het ambachtelijke...
18-11-2018

Nieuws

Dorset en Seminar in de prijzen

De restaurants Dorset in Borne en Het Seminar in Zenderen behoren tot de 129 culinaire specialisten in Nederland, die donderdag zijn beloond met...
09-11-2018

Uitgelicht

BorneBoeit Menu

Vrijwel maandelijks serveert een van de deelnemers aan BorneBoeit Culinair het Menu van de Maand.  

Uitgelicht

Kerstbrunch bij Het Tuinrestaurant

Bij Het Tuinrestaurant aan de Hesselerweg in Borne kunt u op eerste kerstdag weer genieten van een overheerlijke, uitgebreide en extra feestelijke kerstbrunch.  

Deelnemende horeca