Culinair

Culinair genieten

Lekker uit eten op niveau?

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over een keur aan sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk meergangendiner of lunch. En het gevarieerde aanbod staat er garant voor dat u altijd een geschikt adres vindt dat bij uw smaak en bij uw budget past.
Van puur Twents tot exclusief oriëntaals, binnen de gemeente Borne hoeft u niet lang te zoeken voor een geschikt adres om u culinair te laten verwennen.

Elke maand wordt op deze pagina een van de restaurants extra belicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu van de Maand, een diner of lunch tegen een speciale prijs.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van de andere deelnemers van BorneBoeit Culinair:
Al Capone, Dorset, Grand Café De Steeg, Il Tartufo, Jasmin Garden, Kir Royal, Las Carretas en Het Tuinrestaurant.

 

Nieuws

Noabers proeven Hertme's Ambacht

Vanaf zaterdag 10 maart is het officieel; maar gisteren, vandaag en morgen kregen en krijgen de Hertmenaren de primeur. De noabers van het geheel...
07-03-2018

Nieuws

Doek valt voor De Kloostergang

De rechtbank heeft woensdag restaurant De Kloostergang in Zenderen failliet verklaard. Het ambitieuze restaurant van chef-kok Freddy Cusell...
24-01-2018

Uitgelicht

BorneBoeit Menu

Maandelijks serveert een van de deelnemers aan BorneBoeit Culinair het Menu van de Maand. Dit keer Restaurant Dorset. 

Uitgelicht

Restaurant van de maand: Dorset

Onder leiding van Willem Dankers dwingt de witte en zwarte brigade zich tot het uiterste om prachtige gerechten te creëren. 

Deelnemende horecafile:html/cookies.inc.html}