Culinair

Culinair genieten

Lekker uit eten op niveau?

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over een keur aan sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk meergangendiner of lunch. En het gevarieerde aanbod staat er garant voor dat u altijd een geschikt adres vindt dat bij uw smaak en bij uw budget past.
Van puur Twents tot exclusief oriëntaals, binnen de gemeente Borne hoeft u niet lang te zoeken voor een geschikt adres om u culinair te laten verwennen.

Elke maand wordt op deze pagina een van de restaurants extra belicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu van de Maand, een diner of lunch tegen een speciale prijs.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van de andere deelnemers van BorneBoeit Culinair:
Al Capone, De Kloostergang, Dorset, Eat Food & Supplies, Grand Café De Steeg, Il Tartufo, Jasmin Garden, Kir Royal, Las Carretas, 't Oale Bakkershoes, Roast It en Het Tuinrestaurant.

 

Nieuws

Borne Culinair rendeert op nieuwe plek

De zevende editie van Borne Culinair verliep vrijdagavond zoals de organisatoren en deelnemende horeca zich dat moeten hebben gewenst. Heerlijk...
25-08-2017

Nieuws

‘Masters of barbecue’ bij Roast It

ADVERTORIAL. Bij restaurant Roast It wordt 3 september een workshop ‘Masters of barbecue’ gegeven door Reinata en Huub, de winnaars...
16-08-2017

Uitgelicht

BorneBoeit Menu september

Maandelijks, behalve in december, serveert een van de deelnemers aan BorneBoeit Culinair het Menu van de Maand.  

Uitgelicht

Culinair specialist september: Las Carretas

De deelnemer aan BorneBoeit Culinair die het BorneBoeit Menu van de maand serveert, wordt speciaal uitgelicht als culinair specialist.
In september: Las Carretas 

Deelnemende horeca