Culinair

Culinair genieten

Lekker uit eten op niveau?

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over een keur aan sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk meergangendiner of lunch. En het gevarieerde aanbod staat er garant voor dat u altijd een geschikt adres vindt dat bij uw smaak en bij uw budget past.
Van puur Twents tot exclusief oriëntaals, binnen de gemeente Borne hoeft u niet lang te zoeken voor een geschikt adres om u culinair te laten verwennen.

Elke maand wordt op deze pagina een van de restaurants extra belicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu van de Maand, een diner of lunch tegen een speciale prijs.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van de andere deelnemers van BorneBoeit Culinair:
Al Capone, De Kloostergang, Dorset, Eat Food & Supplies, Grand Café De Steeg, Il Tartufo, Jasmin Garden, Kir Royal, Las Carretas, 't Oale Bakkershoes, Roast It en Het Tuinrestaurant.

 

Nieuws

Open in het heetst van de strijd

Een ogenschijnlijk simpel brandje in een magazijn met grote gevolgen. Eigenaar en chef-kok Willem Dankers van restaurant Dorset dacht aanvankelijk...
13-04-2017

Nieuws

Collega’s helpen Dorset uit de brand

Een brand in het magazijn heeft er zaterdagmorgen toe geleid dat alle gasten die voor zaterdagavond hadden gereserveerd bij restaurant Dorset, hun...
08-04-2017

Uitgelicht

BorneBoeit Menu april

Maandelijks, behalve in december, serveert een van de deelnemers aan BorneBoeit Culinair het Menu van de Maand.  

Uitgelicht

Culinair specialist april: Kir Royal

De deelnemer aan BorneBoeit Culinair die het BorneBoeit Menu van de maand serveert, wordt speciaal uitgelicht als culinair specialist.
In april: Bistro Kir Royal. 

Deelnemende horeca