Culinair

Culinair genieten

Lekker uit eten op niveau?

Borne, Hertme en Zenderen beschikken over een keur aan sfeervolle restaurants waar u kunt genieten van een heerlijk meergangendiner of lunch. En het gevarieerde aanbod staat er garant voor dat u altijd een geschikt adres vindt dat bij uw smaak en bij uw budget past.
Van puur Twents tot exclusief oriëntaals, binnen de gemeente Borne hoeft u niet lang te zoeken voor een geschikt adres om u culinair te laten verwennen.

Elke maand wordt op deze pagina een van de restaurants extra belicht. Het serveert dan het speciale BorneBoeit Menu van de Maand, een diner of lunch tegen een speciale prijs.

Uiteraard bent u ook van harte welkom bij een van de andere deelnemers van BorneBoeit Culinair:
Al Capone, Dorset, Grand Café De Steeg, Het Seminar, Il Tartufo, Jasmin Garden, Kir Royal, Las Carretas en Het Tuinrestaurant.

 

Nieuws

Tuinrestaurant sluit per 1 april

Het Tuinrestaurant aan de Hesselerweg in Borne houdt op te bestaan. Per 1 april aanstaande sluit uitbater Jan Middelhuis de deuren. Definitief....
15-01-2019

Nieuws

Ambachtelijke frietzaak in Nieuwe Kerkstraat

In het pand waar voorheen het IJs- en koffiehuuske gevestigd was opent, als het allemaal meezit, nog dit jaar een filiaal van het ambachtelijke...
18-11-2018

Uitgelicht

BorneBoeit Menu

Vrijwel maandelijks serveert een van de deelnemers aan BorneBoeit Culinair het Menu van de Maand.  

Uitgelicht

Menu van de maand: il Tartufo

Sinds 2010 is het Italiaans restaurant il Tartufo gevestigd aan de Grotestraat 88 in Borne. Het restaurant serveert verse pasta’s, traditionele pizza’s uit de houtoven en gegrild vlees. 

Deelnemende horeca