Muziekcafé Borne

OKT

26

Muziekcafé Borne

20:00 Kulturhus Borne

Rattletrap
De band Rattletrap is in 2008 opgericht. Sindsdien zijn er wisselende bezettingen geweest. Drummer Henk Heuver en slaggitarist Edwin Spoolder vormen de vaste basis van de band.

De band begon met het spelen van popmuziek maar is de laatste jaren bezig de zeilen bij te zetten richting rock. De komst van Henk Bos op bas, Marcel Rohof op toetsen en lead gitarist Bart Eenkhoorn maken de band- bezetting compleet. Onmisbaar is daarbij zangeres Sabrina van der Goes, die met passie op het podium staat en met haar stem het publiek weet te raken.

Rattletrap vertolkt onder meer muziek van Beth Hart, Anouk, Sass Jordan, Joss Stone, en Tracy Bonham. Maar ook AC/DC, Golden Earring en Guns ’n Roses staan in het repertoire.

Kortom: Sabrina en haar mannen maken er een mooi rock-feest van!

Spiekers
Deze band uit Borne en Hengelo heeft een repertoire vol tijdloze rockklassiekers, moderne hits en verborgen pareltjes. Spiekers neemt je mee op een muzikale reis door de jaren heen, die gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert en je uitnodigt om mee te zingen en te dansen.

Met Jan Lohuis op vocals, ondersteund door de gitaarpartijen van Koen de Vries en Clint Koornstra, brengt Spiekers een meeslepende performance. Celeste de Groot voegt extra flair toe op toetsen en zang. Herman Krab op bas en Ruben Schiphorst op drums zorgen voor een solide ritmesectie. Samen creëren we een muzikale ervaring die je niet snel zult vergeten.

Het muziekcafé wordt gehouden in de foyer van het Kulturhus die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellig café met een muziekpodium en dansvloer, met alle techniek die daarbij hoort. Muziekcafé avonden zijn uitgegroeid tot avonden waar mensen naar uitkijken om te genieten van muziek, gezelligheid en te dansen. Avonden voor iedereen, jong, oud, alleen of met partner / vrienden / buren. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20:00 uur en duurt tot ca 23:30 uur. Het Muziekcafé is geopend vanaf 19:45 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip