Body, Mind & Spirit Markt

JAN

25

Body, Mind & Spirit Markt

13:00 Kulturhus Borne

Levenskunst, vitaliteit, zingeving, geluksgevoel, inspiratie, gezondheid, lichamelijk en geestelijk welbevinden, spiritualiteit: geef het maar een naam, we hebben het allemaal nodig en we zijn er allemaal op onze eigen manier mee bezig. Op de Bornse Body, Mind & Spirit Markt kunnen bezoekers zich laten informeren en adviseren, men kan ervaren en beleven. De markt is toegankelijk voor iedereen met interesse in vitaliteit in de breedste zin van het woord. Een mooie manier om het nieuwe levensjaar aan te vangen: even tijd en aandacht voor jezelf!

Inschrijven voor een standplaats op deze markt!
Ben jij een professional op het gebied van body, mind en spirit? Ben je werkzaam op het vlak van welzijn, bewustwording, vitaliteit, gezondheid, en leefstijl? Heb je zin om andere professionals op het gebied van bewustwording en welzijn te ontmoeten? Tussen 1 oktober en 23 november 2024 kun je je online inschrijven voor deelname aan de Bornse Body Mind Spirit Markt!

Op basis van alle aanmeldingen zal de organisatie een zo’n mooi mogelijke samenstelling van aanbieders maken, zodat variatie en diversiteit in het aanbod voor alle bezoekers gewaarborgd is. Bij veel aanbieders van eenzelfde product maakt de organisatie een keuze. Half december 2024 maakt de organisatie een selectie en brengt de standhouder op de hoogte. 

Deelname kost €50,00 per standplaats. Hier zit een lekkere lunch voor één persoon bij inbegrepen: een belegd broodje & een kop soep (beide vegetarisch). De lunch wordt om 12.15 uur geserveerd. Je krijgt daarnaast nog twee consumptiebonnen voor koffie, thee of wat fris.


Tijdens de markt zorg jij als standhouder ervoor dat bezoekers een ervaring kunnen meemaken bij jou; je bepaalt zelf of dat gratis is of dat je hier een bedrag voor vraagt. 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip