Tweedehands Kinderkledingbeurs

MRT

30

Tweedehands Kinderkledingbeurs

11:00 Kulturhus Borne

Het is weer zover: de tweedehands kinderkledingbeurs! Deze editie staat in het teken van lente- en zomerkleding. Je kunt hier kleding kopen, maar ook verkopen. Lees je snel verder voor wat van jou van toepassing is?

Kopen

Ben je op zoek naar kinderkleding? Dan kun je bij de tweedehands kledingbeurs je slag slaan. Elke editie is er nette en mooie kleding te koop. Dus zorg dat je erbij bent! Nog even wat praktische informatie: er mag geen kinderwagen, buggy, boodschappentas of handtas mee de zaal in. We hebben tijdens het shoppen een bigshopper te leen. Aangekochte kleren krijg je mee in een plastic tas.

Verkopen
De kledingbeurs organiseert twee keer per jaar een tweedehands kinderkledingbeurs en één keer per jaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Om je aan te melden voor deze beurzen kun je een mailtje sturen naar beurskulturhusborne@gmail.com. Je krijgt dan een inschrijfformulier per mail toegestuurd, waarna je een inschrijfnummer terugkrijgt. Op elk kledingstuk of speelgoed plak je een sticker of tape met hierop je nummer, kledingmaat en de prijs. Alles kun je dan in een krat of doos een aantal dagen voor de beurs inleveren en de organisatie sorteert het op tafels tijdens de beurs. Op de dag zelf kan iedereen langs de tafels lopen en meenemen wat hij/zij mooi vindt. Bij de kassa worden alle nummers en bedragen genoteerd. Zo weet de organisatie aan het eind van de dag wat je verkocht hebt.

Na de beurs krijg je overgebleven kleding weer terug in de kratten of dozen en dit kun je na de beurs weer ophalen samen met het opgebrachte geld. Je kunt er ook voor kiezen om de kleding te doneren aan een goed doel.

Van de opbrengst van je verkochte kleren gaat 2/3 naar jou, als inbrenger, en 1/3 naar een goed doel binnen Borne.

Voor vragen kun je contact opnemen met beurskulturhusborne@gmail.com

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip