Whiskeyproeverij

FEB

01

Whiskeyproeverij

19:00 Kulturhus Borne

Zoet, rokerig, pittig of kruidig; whiskey is er in veel varianten. Wijnkoperij Slijterij de Barrique verzorgt deze avond een ongedwongen Whiskeytasting. Er staat een whiskeystand met meer dan 20 whiskeysoorten, waar je tussen 19.00 en 20.30 uur onbeperkt van mag proeven. Laat je verrassen door geweldige smaken in dit fantastische whiskeyland! Slainte!

Als je door het goudgele goedje helemaal in de Ierse sfeer bent gekomen, is er na de whiskeytasting ook een voorstelling van bluesgitarist Big Bo en radiopresentator en muziekprofessor Marc Stakenburg. Ideaal om te combineren en ultiem te genieten van deze avond. Je kunt ook tickets voor enkel de whiskeytasting bestellen.

Whiskey proeven én genieten van Wie is Robert Johnson, niet? Klik hier.

Combinatievoordeel
Kulturhus Borne heet blues- en whiskeyliefhebbers hartelijk welkom op zaterdag 1 februari 2025 voor een authentieke bluesavond. Het avondvullende programma bestaat uit een whiskeytasting georganiseerd door Wijnkoperij Slijterij de Barrique én live muziek van bluesgitarist Big Bo en radiopresentator en muziekprofessor Marc Stakenburg.

Entree: €16,50
Tijd: 19:00 uur

 

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip