Kun je nog zingen zing dan mee!

OKT

27

Kun je nog zingen zing dan mee!

14:30 Kulturhus Borne

Herkenbare liederen, die je bovendien nog mag meezingen, leiden tot een mooi samenspel tussen koor en publiek. Vooral door het aanstekelijke enthousiasme bereiken de Twentse Bornse Maten diverse podia. Koor en muzikanten onder leiding van dirigente Dianne Heino zetten hun beste beentje voor om jong en oud te laten genieten van ons repertoire.

Wegens het overdonderende succes van enkele jaren geleden treden de vier dames van Double 2 uit Hengelo wederom op. Zij zetten ook dit jaar weer mooie meezingers op het programma waarvan een groot deel van de teksten ook op een groot scherm worden voorgeschoteld. De bootsman neemt vanuit het Twentse Borne het publiek mee op een denkbeeldige reis door de wereld. Door samen te zingen en te lachen hebben we maar één doel: Van ons jaarlijkse meezing middag weer een onvergetelijke middag te maken.
Zijn we in verzorgingshuizen, bij jubilea of andere feesten dan scheept het publiek maar al te graag in om mee te varen en mee te passagieren. Voor u de kans op deze zondagmiddag hetzelfde te doen op onze matinee de 27ste oktober.

We beginnen om 14.30 uur en tegen 17.15 uur komt er een eind aan deze muzikale middag. De zaal is open om 14.00 uur.

(Graag houden we zo veel mogelijk rekening met rolstoelgebonden liefhebbers van deze muziekmiddag. Zij worden geadviseerd tijdig aanwezig te zijn
èn de beperking al te melden bij de kaartverkoop van het Kulturhus)

 

terug naar agenda
 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
Tips? Meld het ons Meld je tip