Koningsdag: een feest voor heel Borne!

 

Een gezellige rommelmarkt, verschillende leuke activiteiten en de hele dag livemuziek: ook dit jaar belooft Koningsdag in Borne weer een geweldig evenement te worden. Het Oranjecomité Borne is momenteel druk bezig om ervoor te zorgen dat er op 27 april in het centrum van het dorp voor iedereen iets te beleven is. En als het weer dan ook meehelpt gaat dat zeker lukken!

 

Digitaal magazine

Op deze website, het digitale magazine van het Oranjecomité, word je volledig op de hoogte gehouden van het programma, vind je mooie foto’s (sta je er zelf ook op?) en zie je welke Bornse verenigingen zich tijdens Koningsdag van hun beste kant laten zien.

 

Zo lees je alles over de verschillende kinderactiviteiten, het uitgebreide horecaplein en het programma in Het Dijkhuis. Je weet dus precies waar je op 27 april in Borne moet zijn. En vergeet niet de tekst van het Wilhelmus uit je hoofd te leren, als je die nog niet kent...

 

Concert

Net als vorig jaar belooft het Koningsconcert dit jaar ook weer één van de hoogtepunten van Koningsdag te worden. Niet voor niets is de Bornse Harmonie alweer druk aan het repeteren. Hun optreden op het grote podium op het Dorsetplein moet dan ook wel een succes worden. Helemaal met veel publiek!

 

Doe mee!

Heb je zelf ideeën voor Koningsdag of wil jouw vereniging bijdragen aan het feest? Neem dan gerust contact op met het Oranjecomité. Je vindt de contactgegevens op deze site.

 

En het Oranjecomité is daarnaast op zoek naar zo veel mogelijk Vrienden. Samen met betrokken Bornenaren zorgen ze namelijk voor een uitgebreid programma en een spetterende dag! Ben je nog geen Vriend van het Oranjecomité? Meld je dan meteen aan op de Vriendenpagina.

 

 

Uitgelicht

Q-Soundsolutions uit Almelo bouwt het podium waarop tijdens Koningsdag het geweldige Koningsconcert wordt gegeven! 

Uitgelicht

De Lemerij voelt zich verbonden met Borne en laat dat blijken door festiviteiten als Koningsdag te steunen.  

Uitgelicht

Bij slijterij en wijnkoperij De Barrique gaan liefhebberij en deskundig advies hand in hand.