Culinair

BORNEBOEIT MENU IN FEBRUARI:

Verrukkelijk smullen bij 't Pannekoekhuis!

 

’t Pannekoekhuis aan de Bornerbroeksestraat 89 in Borne is voor velen al bijna 45 jaar een vertrouwd adres in Twente. In Borne zelf maar ook in de directe omgeving zoals, Delden, Hertme of Zenderen is van alles te doen en te zien. Kortom, 't Pannekoekhuis is de ideale locatie als begin- of eindpunt van een gezellig dagje uit.

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit heeft 't Pannekoekhuis in februari een verrukkelijk menu samengesteld. Lees je even mee?

 

voorgerecht

Mosterdsoep

hoofdgerecht

Boerenpannenkoek met spek, champignons, ei en garnering

nagerecht

Lava cake van chocolade met slagroom

 

't Pannekoekhuis biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu aan voor 24,95 euro per persoon. Reserveren is online en telefonisch mogelijk vanaf 8 personen. Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

 

 

't Pannekoekhuis

Bornerbroeksestraat 89

7621 AE Borne

(074) 266 1392

www.pannenkoekhuis-borne.nl

 

 

 

Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

Deelnemende horeca