BorneBoeit Menu in juni

 

Het BorneBoeit Menu van juni wordt u bereid en geserveerd door de keukenbrigade van Jasmin Garden, een authentiek Chinees en Japans Teppan-yaki restaurant aan de rand van Borne. Het is al jaren een geliefde plek voor fijnproevers die de klasse en karakters van de klassieke keizerlijke keuken van China en specialiteiten uit het land van de rijzende zon hebben leren kennen. Mooie wijnen, uitgelezen gerechten en deskundige bediening maken ieder bezoek tot een fijne belevenis.

 

Het smaakvol en modern ingerichte restaurant bestaat uit drie gedeeltes, met aan de voorzijde het Chinees restaurant aan de achterzijde het Japanse gedeelte. in het midden bevindt zich naast de heerlijke lounge met open haard de afhaalservice waar ook de open sushi keuken is gesitueerd. Hier ziet u de koks bezig met het bereiden van heerlijke sushi en sashimi.

 

Speciaal voor BorneBoeit serveert Jasmin Garden in de maand juni een overheerlijke Chinese rijsttafel:

  • als voorgerecht keuze uit tomatensoep of kippensoep
  • als hoofdgerecht babi pangang, kip in kong pao saus, pekingeend, foe yong hai, baarsfilet en sate ajam, waarbij u kunt kiezen uit nasi, bami of witte rijst
  • als nagerecht coupe caramel (ijs van witte sesam met caramel)
  • inclusief koffie en thee

 

Jasmin Garden biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu aan voor € 27,50 per persoon. Reserveren kan door even te bellen naar (074) 266 99 55. Vermeld bij uw reservering ‘BorneBoeit Menu’.

 

Jasmin Garden
Grotestraat 6
7622 GL Borne
(074) 266 99 55

www.jasmingarden.nl

info@jasmingarden.nl

 

Deelnemende horecafile:html/cookies.inc.html}