Culinair

Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

BorneBoeit menu in september: 'Genieten op z'n Dorsets'

 

Bevlogen vakidioten in de keuken, een gemoedelijk team aan tafel, een warm onthaal bij de voordeur en een glaasje bubbels in de hand zodra je binnen bent. Ingrediënten dus voor grandioos genieten op z'n Dorsets.

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit heeft Restaurant Dorset in de maand september een driegangen Verrassingsmenu samengesteld, waarvan je elke donderdag kunt genieten.

 

Wat mag je verwachten?

Nou, dat mogen we hier natuurlijk niet verklappen, het heet immers niet voor niets een Verrassingsmenu. Maar we schrijven het wel met een hoofdletter, want Willem Dankers en zijn team is er nu eenmaal alles aan gelegen zijn gasten op culinaire wijze in de watten te leggen. En dat betekent dat het driegangenfeestje op een exclusieve wijze wordt ingevuld. Inclusief drie drankjes natuurlijk en afgesloten met een koffie en het vermaarde Dorset bitterkoekje. O ja, met eventuele dieetwensen kan natuurlijk rekening worden gehouden.

 

Restaurant Dorset biedt deze speciale actie aan voor € 55,- per persoon. Vooraf reserveren, onder vermelding van BorneBoeit, is gewenst. Dit kan via office@dorset.nl.


Restaurant Dorset
Grotestraat 167 • 7622 GE Borne
(074) 266 1925

www.dorset.nlinfo@dorset.nl

 

Deelnemende horeca