Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

BorneBoeit menu in oktober: smullen bij het nieuwe KIR

 

Kir bestaat in oktober 14 jaar. Tijd voor een facelift dus. Zo heet Kir Royal vanaf nu KIR en gingen ook het logo en de huisstijl volledig op de schop. Wat blijft is de service en kwaliteit die je er gewend bent. Én aandacht natuurlijk!

 

Aandacht is het fundament van KIR. Het onmisbare ingrediënt dat het verschil maakt. Aandacht dwingt je de tijd te nemen, al het andere even te vergeten.

 

Volle focus op waar je goed in bent. En aandacht brengt smaak tot leven, geeft beleving en sfeer. Brengt werelden bij elkaar en maakt dat jij je echt welkom voelt. Zodat jij, onze gast, jouw aandacht kunt richten op je gezelschap. De aandacht die jouw mooiste momenten maakt.

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit heeft KIR in de maand oktober een verjaardagsmenu samengesteld, waarvan je van maandag tot en met donderdag kunt genieten. Lees je even mee?


proeverij

carpaccio, champignons Dordogne, pastrami, sashimi zalm

hoofdgerecht

kalfsribeye, bitterbal van kalf, bospaddenstoelen en truffeljus


nagerecht
bavarois van witte chocolade, melkchocolade, mousse en speculaas-ijs

 

 

 

KIR diner x bar biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale verjaardagsmenu van maandag tot en met donderdag aan voor 29,50 euro per persoon. Reserveren, met vermelding BorneBoeit menu, is noodzakelijk.

 

 

KIR diner x bar

Prins Bernhardlaan 148

7622 BL Borne

(074) 266 1421

https://kir.restaurant

info@kir.restaurant

 

Deelnemende horeca