BorneBoeit Menu in april 2018

 

Het BorneBoeit Menu van april wordt u bereid en geserveerd door de TOPkoks van Restaurant Dorset aan de Grotestraat 167 in Borne. Onder leiding van Willem Dankers dwingt de witte en zwarte brigade zich tot het uiterste om prachtige gerechten te creëren.

 

Met oog en aandacht voor seizoenen, details en culinaire trends. Dankzij de veelzijdigheid en ervaring van het team krijgt de gast een ruime en gevarieerde keuze in gerechten voorgeschoteld. Steeds verrassend, telkens avontuurlijk en natuurlijk zeer smaakvol. Met het juiste advies voor perfect begeleidende wijnen. En... dat alles in de unieke Dorset-sfeer.

 

Speciaal voor BorneBoeit serveren zij elke dinsdag, woensdag en donderdag in april een wel heel bijzonder menu:

 

  • in roomboter gebakken dikke zeetong met huis gesneden frieten
  • zelf gemaakte olijfolie-mayonaise
  • groentencrumble met daarbij een mooie groene salade

 

Restaurant Dorset biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu aan voor € 29,95 per persoon.

 

Reserveren kan door even te bellen naar (074) 266 1925, of via de reserveringspagina. Vermeld bij uw reservering ‘BorneBoeit Menu’.

 

Restaurant Dorset
Grotestraat 167
7622 GE Borne
074-2661925
www.dorset.nl
info@dorset.nl

 

Deelnemende horeca



file:html/cookies.inc.html}