Culinair

Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

BorneBoeit Menu in april:

ontspannen genieten bij Hertme's Ambacht

 

Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat Hertme’s Ambacht voor. Heerlijk dineren in een huiselijke omgeving. Bereid en geserveerd met passie en gepaste gastvrije aandacht en betaalbare kwaliteit voor onze terugkerende gasten.

 

De keuken is een verzameling van ruim 30 jaar ervaring in diverse horeca keukens. Een ruime keuze uit vis, vlees of vegetarisch is de norm. Begeleid met heerlijke verse garnituren.

 

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit heeft Hertme's Ambacht in de maand april een verrassend en verleidelijk driegangen menu samengesteld. Leest u even mee:

 

 

 

voorgerecht

Gegratineerde gamba's

hoofdgerecht

Ossenhaas in combinatie met in eigen jus gegaarde sukade

nagerecht

Crème brûlée met hazelnoot praliné-ijs

 

 

 

 

Hertme's Ambacht biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu aan voor 35 euro per persoon. Online reserveren, met vermelding BorneBoeit Menu, is noodzakelijk.

 

Hertme's Ambacht

Hertmerweg 30

7626 LW Hertme

(074) 853 8849

www.hertmesambacht.nl

info@hertmesambacht.nl

 

Deelnemende horeca