Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

BorneBoeit menu in februari: Royal Lebanon!

 

Op 24 oktober van het vorige jaar openden Zagik Gol, haar vriend Stefen Mehr én haar broer Aram de deuren van hun nieuwe restaurant Royal Lebanon aan het Marktplein in Borne. Deze maand serveren ze het BornBoeit menu van de maand.

 

De Libanese keuken staat bekend om haar verse ingrediënten en specerijen. De meest verfijnde van het Midden-Oosten en met Turkse, Perzische en Armeense invloeden. Daarnaast is een brede keuze aan Libanese tapas genaamd ‘mazza’s’ kenmerkend. De vlees- en visgerechten worden er met veel passie op traditionele wijze bereid op de houtskoolgrill. Maar ook proeft u de gastvrijheid, betrokkenheid en passie.

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit heeft Royal Lebanon in de maand februari een menu samengesteld, waarvan je van dinsdag tot en met vrijdag kunt genieten. Lees je even mee?

 

salade

Fattoush

koude mazza's

Humus, Tarator Djaj en Muhammara.

warme mazza's 

Falafel, Rkakat Jibneh en Sambusek Lahme

hoofdgerecht

2 spiezen gekruid gehaktvlees en 2 spiezen gemarineerde kipfilet

dessert

Lekkernij van de chefkok

 

Royal Lebanon biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu van dinsdag tot en met vrijdag aan voor 28,95 euro per persoon. Reserveren, met vermelding BorneBoeit menu, is noodzakelijk.

 

Royal Lebanon

Marktplein 20

7622 CL Borne

(074) 750 1170

www.royallebanon.nl

info@royallebanon.nl

 

 

Deelnemende horeca