Culinair

BORNEBOEIT MENU IN JUNI:

Aziatisch smullen bij Jasmin Garden

 

Jasmin Garden in Borne is een geliefde plek geworden voor fijnproevers, die de klasse en het veelzijdig karakter van de Chinese (o.a. Kantonees en Sichuan) en Japanse keukens kennen. Van vertrouwde Chinees-Indische à la carte gerechten zoals Babi Pangang of Foe Yong Hai tot authentiek Chinese gerechten zoals heerlijk knapperige Pekingeend. Maar denk ook aan de Japanse specialiteiten zoals super-verse en diverse sushi, sashimi, tempura, yakitori, etc. Daarnaast kent het restaurant het Japans Teppanyaki gedeelte met live-cooking.

 

Speciaal voor de lezers van BorneBoeit stelt Jasmin Garden in juni een uitgebreid viergangen menu samen. Lees je even mee?

 

 

Jasmin Garden biedt de lezers van BorneBoeit dit speciale menu aan voor 27,50 euro per persoon. Reserveren, met vermelding BorneBoeit Menu, is noodzakelijk.

 

Restaurant Jasmin Garden
Grotestraat 6

7622 GL Borne
(074) 266 9955

www.jasmingarden.nl

info@jasmingarden.nl

 

Maandelijks kunt u op deze pagina proeven van een bijzondere aanbieding die een van de restaurants in Borne of Hertme voor u in petto heeft. Daarvoor stellen ze eenmalig een zogenaamd BorneBoeit Menu van de Maand samen. Een buitenkansje, want dit menu is ook nog eens extra aantrekkelijk geprijsd.

 

Deelnemende horeca