Kerst bij Het Tuinrestaurant

 

Bij Het Tuinrestaurant aan de Hesselerweg in Borne kunt u op eerste kerstdag weer genieten van een overheerlijke, uitgebreide en extra feestelijke kerstbrunch. De details leest u hiernaast en kunt u via deze link nog eens downloaden.

 

Reserveren is mogelijk tot en met uiterlijk 21 december via telefoonnummer (074) 266 80 28 of per e-mail via info@tuinrestaurant.nl.

 

Daarnaast bereidt het Tuinrestaurant tijdens de feestmaand overheerlijke en ambachtelijke salades die u thuis kunt serveren. Graag uiterlijk twee dagen van tevoren reserveren.

 

 

Het Tuinrestaurant

Hesselerweg 9

7623 AC Borne

074 266 8028

www.tuinrestaurant.nl

info@tuinrestaurant.nl

 

Jasmin Garden viert haar 25-jarig bestaan

 

In september viert het Chinees & Japans Restaurant Jasmin Garden haar 25-jarig bestaan. Speciaal hiervoor heeft Ling Ling Zhang en haar team van 1 tot en met 25 september een aantal bijzondere acties in petto.

 

Zo krijgen alle afhaalklanten bij een minimale besteding van 15 euro een gratis fles witte wijn bij hun bestelling geleverd, evenals natuurlijk de restaurantgasten.

 

Bovendien wordt er voor 25 euro een speciaal vier gangen jubileummenu bereid. Een menu dat begint met een trio van sushi met Sashimi en frisse salade met runderlende, wordt gevolgd door eendenborst met gebakken banaan en saus van Yakitori, gesauteerde ossenhaas geserveerd met Chinese bami en haar bekroning vindt in een coupe van wit Sesamijs met een saus van caramel.

 

Chinees & Japans Restaurant Jasmin Garden

Grotestraat 6

7622 GL Borne

(074) 266 9955

 

Zilte Zondag: Mosselen in de boomgaard

 

Zondag 15 juli organiseert Dorset wederom een speciaal event: 'Zilte Zondag, mosselen in de boomgaard'. Deze heerlijke zonnige middag serveert het restaurant de lekkerste mosselen in de tuin in Oud Borne. En... natuurlijk geen 'gewone' mosselen maar de aller-, allerlekkerste: de hangcultuurmosselen van Neeltje Jans.

 

Deze mooie zeevruchtjes groeien aan netten in het water waar ze kunnen genieten van plankton en het iets zoetere zeewater. Geen last van stress door lastige krabbetjes. Nee, enkel zeewaterplezier...

 

Deze middag is inclusief een welkomstdrankje, lekkere hartige versnaperingen, hangcultuurmosselen, dikke frieten met dip en een groene salade. Heb je liever een visje van de barbecue? Geef dit dan aan bij de reservering. Naast het welkomstdrankje zijn overige dranken niet inbegrepen.

 

  • zondag 15 juli van 16.00 tot 19.00 uur
  • de prijs voor deze geweldige culinaire middag bedraagt € 44,50 euro per persoon
  • kinderen tot 12 jaar halve prijs.

 

Reserveer een plaats voor dit geweldige culinaire festijn via rosalie@dorset.nl.

 

Restaurant Dorset

Grotestraat 167

7622 GE Borne

(074) 266 1925

 

 

Deelnemende horeca