Huls, de sterkste naam in schilderwerk en woondecoratie

Wat zijn we er trots op dat Huls Schilderwerken en Deco Home Huls hoofdsponsors zijn van het Oranjecomité. Want Huls is de bekendste Bornse naam op het gebied van schilderwerk, behang, raamdecoratie en vloeren. Zoals wij voor sfeer zorgen tijdens onze Koninklijke feestdag, zo zorgt Huls al jaren voor sfeer in uw woning!
 

Huls Schilderwerken is al sinds 1932 een begrip in de regio. Vanuit het karakteristieke pand aan de Aanslagsweg is dit familiebedrijf namelijk hét adres voor onder meer binnen- en buitenschilderwerk. En niet alleen van woningen, maar ook van bedrijfspanden en grote projecten in alle stijlen.

Nieuwbouw, onderhoud en renovatie: er is geen klus die de vakkundige schilders van Huls niet kunnen klaren. En met het uitgebreide kleuradvies, gebaseerd op geavanceerde computertechnologie, bent u altijd verzekerd van de perfecte uitstraling.


Maar de specialisten van Huls Schilderwerken zijn ook een ideale partner op het gebied van beglazing, wandbekleding en reparaties aan hout en beton. Neem dus direct contact op voor vakkundig advies en kwalitatief hoogwaardige uitvoering. Want Huls Schilderwerken zorgt ervoor dat uw pand altijd in topconditie is!
 

Sfeer in huis

Heeft uw woning een prachtige schilderbeurt gehad, dan komt het team van Deco Home Huls in actie. Want zij bieden niet alleen een uitgebreide collectie verf, maar heel veel meer. Prachtige raamdecoratie, bijvoorbeeld, waarmee u een geweldige sfeer creëert in huis. Maar ook prachtige vloeren, die perfect passen bij de rest van uw interieur. En vergeet ook het bijzondere behang en unieke glaswerk niet. Daarbij is niets onmogelijk, want heeft u een bijzondere woonwens dan levert Huls het ideale maatwerk.

Om alvast sfeer te proeven kunt u terecht in de volledig vernieuwde winkel aan de Aanslagsweg. Daar staat het professionele team klaar voor vakkundig advies en inspirerende oplossingen voor elke ruimte in huis. En bent u nu al benieuwd hoe mooi Deco Home Huls uw woonkamer, slaapkamer of keuken kan maken? Upload dan nu een foto en zoek online naar de mooiste kleuren en het sfeervolste behang!