Lemerij verhuurt echt alles

Alle hoofdsponsoren van Koningsdag in Borne worden op deze pagina in het zonnetje gezet. Deze keer is het de beurt aan de Lemerij, een echt Borns bedrijf dat een begrip is in de hele regio!

 

Wie wel eens bij de Lemerij komt kan waarschijnlijk wel een aantal producten die het verhuurt opnoemen: aanhangwagens bijvoorbeeld, of tuingereedschap en alles voor bij het klussen. Maar wie op de website van de Lemerij kijkt gelooft zijn eigen ogen niet. In totaal hebben ze namelijk bijna 1.800 producten in het assortiment, en alles is uit voorraad leverbaar.

 

Ben Ellenbroek, die de Lemerij dertig jaar geleden oprichtte, reageert nuchter. “We hebben inderdaad meer dan de meeste mensen denken.” En daarmee zegt hij geen woord teveel. Wist u bijvoorbeeld dat u bij de Lemerij een hoogwerker kunt huren waarmee u door de voordeur van uw huis naar de achtertuin kunt? Of een mobiele douchecabine, voor als uw badkamer vernieuwd wordt en u niet elke dag bij de buren wilt aankloppen?

 

Drie vestigingen

Wat dertig jaar geleden begon als een verhuurbedrijf in Borne is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. “We hebben inmiddels ook vestigingen in Hengelo en Almelo, en in totaal hebben we 25 man in dienst”, zegt Ellenbroek. Maar ondanks dat de Lemerij in de loop der tijd veel groter is geworden blijft het nog altijd een echt familiebedrijf.

Ben is namelijk niet de enige ‘Ellenbroek’ in het bedrijf. Ook zijn broers Jan en Rob zorgen ervoor dat heel Twente altijd snel de juiste gereedschappen en materialen tot zijn beschikking heeft. Jan houdt zich bezig met de vestiging in Almelo, terwijl Rob Ellenbroek de leiding heeft in Hengelo.

 

Modern

De Lemerij is de afgelopen decennia niet alleen snel gegroeid, het bedrijf zorgt er ook nog eens voor dat het met zijn tijd meegaat. Klanten kunnen er bijvoorbeeld online reserveren. “Je kunt op onze website precies aangeven wat je wilt huren, waar je het wilt ophalen en wanneer je het nodig hebt”, zegt Ben. “Daarom kunnen we ook rustig zeggen dat we service hoog in het vaandel hebben staan.”

En wie zelf niet in de gelegenheid is om een grote hoogwerker of opslagcontainer op te halen kan bovendien rekenen op de hulp van Ben en zijn team. “We hebben eigen auto’s waarmee we alles op afspraak kunnen bezorgen en ophalen. Met name voor de grote machines is dat erg prettig.”

 

Koningsdag

Zonder de machines van de Lemerij zouden de festiviteiten op Koningsdag in Borne niet mogelijk zijn. “We sponsoren de festiviteiten graag. We voelen ons echt verbonden met Borne en willen dat op deze manier ook graag laten blijken.”

Lemerij Verhuur BV

Woolderweg 56
7622 JW Borne
Telefoon 074-2668658

Website: www.lemerij.nl
E-mail: info@lemerij.nl