Persoonlijk en kleinschalig trainen bij MoodStudios
EMIEL EN SANDER MIDDELKAMP OPENEN FITNESSSTUDIO AAN OUDE ALMELOSEWEG

Persoonlijk en kleinschalig trainen bij MoodStudios

‘The entrance to happiness’ staat er boven de ingang van het pand aan de Oude Almeloseweg, waar sinds kort de sportschool MoodStudios is gevestigd. Een fitter, gezonder en blijer leven, beloven eigenaren Emiel en Sander Middelkamp met hun persoonlijke workouts en coaching te kunnen bereiken. De beide neven uit Hellendoorn hebben ruime ervaring in de fitnesswereld en besloten een jaar geleden dat het tijd was om samen hun geluk te beproeven met een eigen zaak.

 

“Borne trok ons al vanaf het begin”, vertelt Emiel. “We zochten een redelijk groot dorp. In een stad leven mensen te anoniem. Hier kent men elkaar en bovendien gebeurt er in Borne heel veel.” Een vestiging in het centrum past bij de filosofie van de neven. “We willen toegankelijk zijn. Je kan bij ons gemakkelijk in en uit lopen, ook als je even boodschappen hebt gedaan. Er is hier altijd goede koffie. De huiselijke en gemoedelijke sfeer hebben we ook met de inrichting willen uitstralen.”

 

‘Famous rocks’

MoodStudios richt zich op een gezondere levensstijl, door bewegen, gezonde voeding en aanpassing van gedrag door middel van training en begeleiding in kleine groepen of één op één. “We onderscheiden ons door het kleinschalige, met veel persoonlijke aandacht. Bovendien werken we niet met abonnementen en kan men stoppen wanneer men wil. Wij gaan ervan uit dat als we het goed doen de mensen vanzelf terugkomen!” De doelen die gesteld worden zijn vooral persoonlijk, afhankelijk van de klant. Zodra een doel is bereikt mag je als klant je naam vereeuwigen op de zogenaamde ‘famous rocks’, nu nog maagdelijk leeg, maar over niet al te lange tijd wellicht volgeschreven met namen van tevreden sporters.

 

Toegankelijk en laagdrempelig

Bij MoodStudios train je gemiddeld een half uur tot drie kwartier. “In een half uur, twee keer per week kun je al veel bereiken en dat is gemakkelijk in te schikken in de agenda’s.” Na afloop van de training een kopje koffie, thee, yoghurt of een smoothie hoort erbij. Die gemoedelijke gezelligheid proberen Emiel en Sander te stimuleren.

 

Over de eerste weken in Borne zijn Emiel en Sander heel tevreden. “Je merkt dat de eerste mond-tot-mondreclame z’n werk doet.” Tijdens Borne op z’n Best, zondag 14 april, is MoodStudios ook geopend. Wie even binnen wil komen lopen is van harte welkom. (AJ)

 

© BorneBoeit. Op onze artikelen en beeldmateriaal rust copyright.
Voor meer informatie raadpleeg de spelregels.

Deel
De link is gekopieerd naar het klembord!
reageren op deze pagina

Inschrijving Run Bike Run gestart

Bereid je voor om je sportschoenen aan te trekken en je fiets van de haak te halen, want op 24...
23-04-2024

Zwaar verlies voor BZSV in Gorssel

Waar BZSV tijdens de heenwedstrijd nog aardig partij wist te bieden aan Gorssel was het...
22-04-2024

NEO wint ruim van Grol: 5-0

Na een mooie minuut stilte vanwege het overlijden van Erik Rouhof kreeg NEO direct al twee...
22-04-2024

Apollo 8 strandt in halve finale tegen VV Utrecht

Apollo 8 is in de stijd om de landstitel gestrand in de halve finale. In eigen huis was na de...
22-04-2024

Daar gaat hal 1

Wethouder David Vermorken mocht woensdagmiddag een stukje muur van sporthal 1 van sportcomplex...
17-04-2024

Scouting Twickel Borne regionaal winnaar

Bij de Regionale Scouting Wedstrijden Twenteland, die afgelopen weekend werden gehouden aan het...
17-04-2024