Ga dan naar de vergadering van 8 oktober jl en ga naar agendapunt 12.
Bekijk de video. Na 2 minuten komt het. De slim of sluw methode kan ook in andere gevallen. De accountant buiten spel, de Raad gelooft het wel. ...of is net zo verbijsterd als ik, maar is niet opgewassen? Een scherpe offerte bij meerdere aanbieders vragen was wel het minste!

Lichtgeel hesje

Ter aanvulling op het vorige: De Gemeentesecretaris is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de ambtelijke organisatie. Zijn 'optreden' afgelopen dinsdag is dan ook niet handig, te meer daar deze functionaris overduidelijk 'even' op de stoel van de portefeuillehouder (de Burgemeester in dit geval) is gaan zitten. De Gemeentesecretaris heeft zich hiermee onderdeel gemaakt van het politieke spel, wat de zuiverheid van zijn functie meteen volledig onderuit slaat. Het is dan ook wachten op die Raadspartij of dat Raadslid die z.s.m. de tijd neemt en ook claimt, om de financiële boeken van de afgelopen jaren eerst eens grondig door te spitten, alvorens er een besluit wordt genomen over de komende begroting op 5 november a.s..

Lichtgeel hesje

Is alleen maar te bestempelen als Bokito-gedrag. Deze Gemeentesecretaris is niet bepaald als emphatisch te betitelen op de vraagsteller, maar wil enkel en alleen maar zijn punt maken en duldt geen tegenspraak. Wil kortom het slimste jongetje in de klas zijn in woord en gedrag, maar doet dit niet bepaald handig!
10 okt 2019 om 22:16 | Ron Hartman | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (2)