Staat online (voor de liefhebber)

https://www.bornepanel.nl/resultaten/stedelijke-ontwikkeling-ruimtelijke-ordening-duurzaamheid/bornepanel-spreekt-zich-uit-over-gemeentelijke-uitgaven

Yvonne

Er zal 1 iemand afgehaakt zijn bij deze vraag, vandaar dat er toen nog maar 1122 antwoorden overbleven. Niet alle 375 hebben het dus afgemaakt.

Lichtgeel hesje

Vraag 2 snap ik, maar waar komen dan de 1122 antwoorden op vraag 3 vandaan?

Lichtgeel hesje

Wie begrijpt de aantallen die worden genoemd in de regel "percentages van de xx gegeven antwoorden" in de fact sheet enquete op vraag 2 en 3?

Ron Hartman

Op de vraag op welke drie onderwerpen zeker bezuinigd mag worden, zijn de verbouwing van de publieksgedeelte balie, het aanleggen van een verbindingsweg om Borne en de modernisering en uitbreiding van sportaccommodatie ’t Wooldrik het vaakst genoemd.

Het BornePanel noemt daarnaast het vaakst dat er juist geïnvesteerd mag worden in de WMO, de Jeugdzorg en veiligheid.

Meer dan een tendens is niet te duiden omdat het aantal panelleden nog niet representatief is, maar het signaal is helder. Zelf miste ik de vraag of de efficiency binnen het gemeenteapparaat, ZELF de tekorten moet inverdienen. De politiek motiveert haar beslissingen vaak omdat ze het voor ‘de burgers’ doen. De politieke antenne lijkt ruis te ontvangen
15 okt 2019 om 19:22 | Yvonne | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (4)

Reageren

Stel hier je vraag, doe een oproep of plaats een suggestie als reactie