Er werd veel gevraagd op postzegelniveau en de Wethouders deden het dan ook zo af. Dat we de komende jaren zomaar 4 miljoen ( dat is andere koek) minder inkomsten hebben dan in voorgaande jaren en dat desondanks de kosten voor de GVW en het Gouden sportpaleis WEL in de hoge kosten zaten, was kennelijk geen punt. Dat wordt gewoon gedekt dat verlies van ruim 3 miljoen door de OZB en de jeugdzorg. Punt. WAAROM hebben we nou 4 miljoen ofwel 4.000.000 euro minder inkomsten, zodat er helemaal geen verlies zou zijn. Wedden dat NA de verhoging van de OZB, die 4 miljoen boven komt? Of.... speelt fraude een rol?

Lichtgeel hesje

"Strategie" was inderdaad cynisch bedoeld

Ron Hartman

Strategie??? Ik ben zover dat ik denk dat de Raad ''sub rosa'' is kaltgestellt. Echter bij FRAUDE (en dat dringt zich steeds verder op, maar is pas na acceptatie van de Jaarcijfers 2018 voor de buitenstaander(s) echt hard te maken) dient de Raad het vertrouwen en mandaat dat zij kreeg, boven dat van doofpotwensen te laten gaan. De Raad is voldoende en publiek op de verantwoordelijkheid gewezen (ook nu) en een WOB het komend jaar zal ieder dan ook raken die het spel meespeelde.

Lichtgeel hesje

De hamvragen over (grote) financiŽle onduidelijkheden in vorige en de komende begroting(en) zijn inderdaad niet gesteld door deze Raad. Onkunde of strategie? we zullen het zien op 5/11!
30 okt 2019 om 1:29 | Ron Hartman | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (3)