Die knip waar men voor pleit, ‘’'omdat’’' die ooit is toegezegd, is een brug te ver en belast de medeburgers teveel. Dat de N743 ontlast moet worden van verkeer naar Zenderen/Albergen/ Tubbergen, is helder, maar minimaal voor landbouwverkeer, de hulpdienten en wijkverkeer, zou die weg in tzt aangepaste vorm moeten blijven.

Een rotonde thv de Bornsche Beeklaan (of al bij de Aamaatweg langs de Veldkamp?) zou het wijkverkeer door heel Borne verbeteren. Het verkeer richting Zenderen/Albergen wordt over de Aamaatweg gestuurd en gaat de Clematishof al extra belasten. Niet die knip dus, die de Clematissen volstrekt laten sterven. Allemaal een aanvaardbaar neusje dus.

De aansluiting op de Molenkamp kan prima als er maar geen tunnel komt daar. Tussen ter Brugge en Vorgers die dan beiden de lang verwachte A lokatie hebben.

Met het uitgespaarde geld nu snel samen met de Provincie aan de gang met de 5A of 5B wat zowel Borne als Zenderen helpt en natuurlijk de voor de burgers belangrijke tunnel onder de Azelosestraat of Bornerbroeksestraat in werking zetten. Allereerst: een doordacht en haalbaar stapstenenplan maken dat uitvoerig wordt onderbouwd.
16 aug 2017 om 13:40 | Ron Hartman | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (0)