Geeft heel veel oplossingen om de Molenkamp aan te sluiten. Zoveel, dat die ene oplossing om tussen ter Brugge en Vorgers de aansluiting te maken kennelijk teveel gevraagd was. Zonder tunnel, dat wel, maar volledig binnen de wens om de regionale verkeersstroken buiten Borne om te laten gaan. Te goedkoop? De tunnel gelijk onder de azelosestraat? Vraag het de Bornse Burger eens , bv via het Burgerpanel? Leven is meervoud van LEF toch?

Paul Cohn

Aha, Ron,
zijn wij de enigen die het hebben doorgelezen en begrepen, omdat jij wat van "infrastructuur" weet en ik wat van "veiligheid en gezondheid"?
Twee onderwerpen die bij gemeenteraadsleden niet vr op de tong liggen: verkeer buiten de kom van het dorp houden is oersimpel, Delden doet het al jaren:
een 30 km/u zone van Jasmin Garden tot Platenkamp, van Boterbloem tot Kluft: de GGD deskudige stelde het de Raad al voor maar ja, de politieke moed...
In grote steden in Duitsland, Frankrijk, Italie en Spanje zijn milieustickers verplicht, In Parijs zijn al eens de helft van alle auto's via het kenteken uit de steden geweerd. Maar in Nederland en Borne?....
Ach, wij hebben toch een wet... meer is toch niet nodig voor schone lucht?
23 aug 2017 om 23:54 | Ron Hartman | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (1)