citaat: Een nadeel van een rechtstreekse ontsluiting van de Molenkamp op de Verbindingsweg zou volgens de wethouder zijn dat er een sluiproute over het bedrijventerrein zou kunnen ontstaan voor verkeer van en naar de nieuwe weg.

Wie gaan dan die sluiproute gebruiken? Verkeer uit Borne zelf dat gewoon via de Azelosestraat blijft gaan? Is niet te verwachten. Als de spoorbomen van de Azelosestraat dan kapot zijn? Hoi; eindelijk hebt U 1 voordeel(tje) gevonden voor de Bornse burger die fors betaalt voor de tunnel in de GVW. DAT gunt U ze niet??

Bertus Vredeveld

Er is maar een goed argument om het voorstel van B&W te volgen en dat is dat het verkeer van en naar het industrieterrein ruimschoots zal halveren bij sluiting van de spoorwegovergang Oonksweg. Het argument van de sluiproute slaat nergens op. Het zou slechts gaan om circa 200 voertuigen per dag. En wat is daar mis mee? Het is zelfs goed, het ontlast de rotonde bij Platenkamp en de nieuw aan te leggen rotonde richting Zenderen. Dit is een bijgezocht argument, evenals de andere.
16 sep 2017 om 17:19 | Ron Hartman | Reageer op dit bericht | Aantal reacties (1)